junij 6, 2023

V Celju poseben sejem - sejem spretnosti

V Celju bo jutri Sejem spretnosti, ki ga organizira Regijsko študijsko središče v Celju, ki je tematski koordinator Tednov vseživljenjskega učenja. Dogajanje bo namenjeno vsem generacijam, udeleženci pa se bodo lahko naučili marsikaterega novega znanja.

Sejem spretnosti v Celju bo zanimiv za vse generacije obiskovalcev, ki se želijo naučiti kaj novega. (Fotografija je simbolična.)

Sejem spretnosti v Regijskem študijskem središču v Celju pripravljajo v duhu letošnjega evropskega leta spretnosti, skupaj s 16 partnerskimi inštitucijami. Dogajanje bo zanimivo za vse generacije, obiskovalci bodo lahko krožili med najrazličnejšimi ustvarjalnimi delavnicami ter se seznanili z novimi spretnostmi različnih tematik. Našteva jih vodja Regijskega študijskega središča Katja Esih:



Esihova med drugim izpostavlja področje zdravja in še nekatere druge spretnosti:

Sejem spretnosti bo jutri, med 10. in 13. uro, v prostorih Regijskega študijskega središča na Mariborski cesti 7 v Celju. Program najdete TUKAJ.  Prihodnji četrtek, 15. junija, v okviru tednov vseživljenjskega učenja pripravljajo še posvet Umetna inteligenca v izobraževanju. Osrednji gost posveta bo ambasador znanosti dr. Sašo Dolenc. (NS)