september 14, 2022

V TERMAH OLIMIA PODELILI DONACIJO V VIŠINI 1.500 EVROV

V Termah Olimia so po dveh letih premora ponovno organizirali tradicionalni dogodek Terme Olimia FEST, na katerem so organizirali tudi tradicionalni srečelov z bogatimi nagradami. Del zbranih sredstev od prodaje srečk so na prireditvi ob prazniku Občine Podčetrtek predali šolskemu skladu OŠ Podčetrtek, sklad so podprli z donacijo v višini 1.500 evrov. 

Direktor Term Olimia Florjan Vasle je donacijo predal ravnateljici OŠ Podčetrtek Sonji Švajger.

Terme Olimia z veseljem in optimizmom zrejo proti koncu poletja in s tem koncu poletne turistične sezone. Po več kot dveh letih večjih in manjših negotovosti se življenje kot kaže vrača v nove stare tirnice, v še večjem številu kot kadarkoli se vračajo obiskovalci in posledično tudi tradicionalni dogodki. Tako se je sredi avgusta na trg vasi Lipa vrnil tradicionalni Terme Olimia FEST. Dvodnevno dogajanje z glasbenim programom, plesnimi delavnicami in drugimi animacijskimi vsebinami je poskrbelo za sprostitev in zabavo obiskovalcev Term Olimia ter lokalnih prebivalcev. Veselje ob ponovnem sproščenem druženju ter optimizem glede nadaljnjega obiska v Termah Olimia sta botrovala ideji, da to veselje delijo naprej. Odločitev, kako in s kom, je bila preprosta – s tistimi, ki to potrebujejo.

Terme Olimia aktivno soustvarjajo in sodelujejo z lokalnim okoljem
Terme Olimia so eden izmed večjih zaposlovalcev, sodelujejo s številnimi malimi ponudniki in z razvojem svoje ponudbe spodbujajo tudi razvoj turistične ponudbe Obsotelja in Kozjanskega. Med vrednotami, ki jih visoko cenijo, sta znanje in odgovornost do lokalnega okolja, zato so se določili, da del sredstev, ki so jih zbrali s prodajo srečk na tradicionalnem srečelovu Terme Olimia FESTa, namenijo šolskemu skladu Osnovne šole Podčetrtek, in sicer so šolskemu skladu so podarili donacijo v višini 1.500 evrov.

Veselje je treba deliti, dobre zgodbe pa podpreti
Direktor Term Olimia, Florjan Vasle, je po predaji sredstev ravnateljici OŠ Podčetrtek Sonji Švajger, na prireditvi ob občinskem prazniku Občine Podčetrtek dejal: »V Termah Olimia smo že večkrat dokazali, da sledimo našemu poslanstvu in vrednotam. Ena izmed najpomembnejših je gotovo odgovornost – tako do zaposlenih kot tudi do gostov, narave in lokalnega okolja. Z veseljem podpiramo in delimo veselje s tistimi, ki delajo dobro in skrbijo za razvoj mladih generacij. Če prihajajo iz lokalnega okolja, pa še toliko raje priskočimo na pomoč. Odločitev, da del sredstev, ki smo jih zbrali na tradicionalnem srečelovu v okviru Terme Olimia FESTA, namenimo šolskemu skladu Osnovne šole Podčetrtek, je bila zato preprosta. Verjamemo, da jim tako vsaj malo pomagamo pri uresničevanju njihovega poslanstva.«