september 1, 2022

Znani občinski nagrajenci občine Podčetrtek

Občina Podčetrtek bo na slovesnosti ob občinskem prazniku, ki bo 9. septembra v Termah Olimia, najvišje letošnje občinsko priznanje podelila Gojku Lončariču iz Pristave pri Mestinju. Podelila bo tudi priznanje občine, denarno nagrado in posebno županovo priznanje.

Gojko Lončarič, ki je tudi občinski svetnik občine Podčetrtek, bo plaketo občine prejel za za aktivno sodelovanje in svetovanje pri različnih projektih, ki vplivajo na razvoj občine Podčetrtek. (Foto: občina Podčetrtek)

Občinski svetniki občine Podčetrtek so na včerajšnji seji potrdili občinske nagrajence za letošnje leto. Župan Peter Misja bo ob občinskem prazniku najvišje letošnje priznanje, plaketo občine, podelil Gojku Lončariču iz Pristave pri Mestinju, za aktivno sodelovanje in svetovanje pri različnih projektih, ki vplivajo na razvoj občine Podčetrtek. Posthumno bo priznanje občine prejel Miran Kovačič iz Pristave pri Mestinju, za uspešno opravljanje samostojne dejavnosti in nesebično pomoč sokrajanom ter društvom. Denarne nagrade se bo razveselilo Kulturno-umetniško društvo Emine iz Podčetrtka, za uspešno delo na področju kulturnega delovanja in promocije občine Podčetrtek. Misja bo podelil tudi posebno županovo priznanje, za dolgoletno uspešno delo v turizmu ga bo prejel Vasja Čretnik, direktor prodaje in marketinga v Termah Olimia. Slavnostna seja s podelitvijo občinskih priznanj in nagrad bo v Podčetrtku prihodnji petek, 9. septembra. (SP)