KATERA IZJAVA BO ISKRA LETA 2023?

Ob kateri lanski izjavi se je na Štajerskem valu najbolj iskrilo, odločate vi.

Odprto je glasovanje za ISKRO LETA 2023 na Štajerskem valu, najbolj iskrivo izjavo na našem radiu v lanskem letu. V izboru je 12 izjav, ki so bile mesečne zmagovalke, dotikajo pa se najrazličnejših tem. Katera bo zmagovalka, odločate vi. Glasujete lahko do 29. februarja.

Katera od 12 izjav, ob katerih se je v lanskem letu najbolj iskrilo, bo dobila naziv ISKRA LETA, odločate vi.

Prisluhnite 12 mesečnim zmagovalkam, iskram meseca, ter v spodnjem obrazcu oddajte glas tisti izjavi, ob kateri se po vašem mnenju it takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri in ki naj postane ISKRA LETA 2023. Glasujete lahko večkrat, od vsakega posameznika pa šteje 1 glas na dan. Zmagovalno iskro bomo razglasili na slovesnosti 6. marca. Z glasovanjem si lahko prislužite tudi lepo nagrado pokrovitelja akcije, blagovne znamke ISKRA. 

Branka Kovačič, učiteljica na Šolskem centru Rogaška Slatina in mojstrica očesne optike, o grozeči epidemiji kratkovidnosti:

Rosana Jug Povhe, avtorica enega najbolj klikanih video receptov za krofe, o prednostih kuharskega recepta, ki je posnet, v primerjavi s tistim, ki je le zapisan:

Nataša Horvat Leskovar, veterinarka v Veterini Tačka, o tem, na kaj moramo pomisliti, preden se odločimo za hišnega ljubljenčka:

Dragica Mirnik, predsednica Medobčinskega društva delovnih invalidov Celje o tem, da morajo invalidi glasno opozarjati na svoje težave, saj tudi tako osveščajo širšo javnost:

Majda Jurše, predsednica Slovenskega društva za celiakijo, s pozivom pristojnim, naj vendarle uredijo dodatek za prehrano za odrasle osebe s celiakijo:

Urh Toplak, osebni trener, o motivaciji in športni aktivnosti:

Anita Čebular, vodja projektov na Razvojni agenciji Sotla, o predsodkih pred nakupi rabljenih oblačil:

Roman Čretnik, prostovoljni gasilec in namestnik poveljnika štaba Civilne zaščite občine Mozirje, o objemanju in tem, kako so katastrofalne poplave povezale ljudi:

Matic Vizjak, Šmarčan, ki se je s prijateljema peš odpravil iz Pirana na vrh Triglava, o 200-kilometrski poti:

Marjan Papež iz Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije o vztrajnosti slovenskih kmetov in prihodnosti slovenskih kmetij:

Matej Pečovnik, predsednik Slovenskega onkološkega društva za moške OnkoMan, tudi sam onkološki bolnik, o raku in moških:

Helena Fric Križanec, izdelovalka jaslic, sicer predsednica Prostovoljnega gasilskega društva Steklarna Rogaška, o pomenu praznikov in adventnega časa:


Glas za izjavo, ki naj po vaše postane ISKRA LETA 2023 na Štajerskem valu, lahko oddate v spodnjem obrazcu. Glasujete lahko večkrat, velja pa 1 glas na dan.