julij 6, 2023

ISKRA MESECA JUNIJA: da ni časa za šport, ni izgovor

Dobili smo šesto ISKRO MESECA, najbolj iskrivo izjavo na Štajerskem valu v letu 2023. Poslušalci Štajerskega vala in obiskovalci naše spletne strani ste z glasovanjem izbrali v juniju izbrali pet tedesnkih isker. Tista med njimi, ki je dobila največ vaših glasov, je dobila naziv ISKRA MESECA JUNIJA.

Urh Toplak je osebni športni trener in prehranski svetovalec.

Vsak teden v juniju ste poslušalci med tremi iskrivimi izjavami izbrali iskro tedna. Dobili smo jih pet. Osebni trener, Šentjurčan Urh Toplak, je v prvem tednu spregovoril o motivaciji in športni aktivnosti. Prostovoljec in mentor prostovoljcev, Celjan Peter Čepin Tovornik, je največ vaših glasov dobil za izjavo o prostovoljstvu, pooblaščenec za sklepanje zakonskih zvez, Slatinčan Andrej Kidrič, pa v tretjem junijskem tednu za nasvet za srečen zakon. Četrta tedenska iskra je šla v Šentjur, k šentjurskemu županu Marku Diaciju, ki je v njej podal svoje razmišljanje ob dnevu državnosti. V zadnjem junijskem tednu pa je slavil direktor Splošne Bolnišnice Celje, zdravnik Dragan Kovačić, spregovoril je o svojem odnosu do pacientov in tem, kaj mu pomeni naziv "moj kardiolog leta".

Vsem iskram lahko prisluhnete TUKAJ.

Največ glasov med vsemi tedenskimi iskrami je dobila izjava Urha Toplaka, ki ljudi spodnuja, naj bodo redno telesno aktivni. Postala je ISKRA MESECA JUNIJA:

Novico o prejemu naziva je Urhu Toplaku razkrila Karmen Šemrl, prisluhnite pogovoru, v katerem sta podala še nekaj dobrodošlih nasvetov za varno športno vadbo tudi v poletnih dneh:

Polovica leta 2023 je mimo in imamo že šest mesečnih isker. Do konca leta jih boste poslušalci izbrali še šest in zatem med vsemi izglasovali ISKRO LETA. Že ta petek pa se začne glasovanje za prvo iskro tedna v juliju.