april 4, 2024

ISKRA MESECA MARCA: Še vedno aktualna izjava o zdravniški stavki

Dobili smo ISKRO MESECA, tretjo najbolj iskrivo izjavo meseca na Štajerskem valu v letu 2024. Poslušalci Štajerskega vala in obiskovalci naše spletne strani ste z glasovanjem v marcu izbrali štiri tedenske iskre. Tista med njimi, ki je dobila največ vaših glasov, je postala ISKRA MESECA marca.

Iskra meseca marca je izjava pediatrinje v celjski bolnišnici Lee Školnik.

Vsak teden v marcu ste poslušalci med tremi izjavami, ob katerih se je iz takšnega ali drugačnega razloga iskrilo, izbrali iskro tedna.

V prvem tednu marca ste poslušalci za iskro tedna izbrali izjavo pediatrinje v Splošni bolnišnici Celje Lee Školnik, ki je spregovorila o še vedno trajajoči zdravniški stavki. Druga iskra tedna v marcu je bila izjava nekdanjega dolgoletnega predsednika Turističnega društva Pilštanj in naj turističnega delavca destinacije Andreja Kolarja, ki je spregovoril o svojih željah. Tretji teden sta naziv iskre tedna osvojili učenki Osnovne šole Dramlje, sedmošolki Tina Gorjup in Eva Preložnik, ki sta v okviru šolskega predmeta Medijska vzgoja spoznavali naš radio. Spregovorili sta o tem, kaj ju je ob radijskem obisku najbolj navdušilo in zakaj je fino delati na radiu. V četrtem tednu pa vas je najbolj prepričala izjava prvega moža celjske enote Zavoda za gozdove Slovenije Aleksandra Ratajca ob minulem svetovnem dnevu gozdov. Izjava je bila o mestnem gozdu, ponosu Celjanov. Vsem izjavam lahko prisluhnete TUKAJ

Največ glasov med vsemi štirimi iskrami tedna je dobila izjava Lee Školnik, postala je ISKRA MESECA MARCA:

 

Leo Školnik je po razglasitvi naziva poklical Silvester Javornik:

To je tretja mesečna iskra tega leta, ki bo v igri tudi za naziv iskre leta 2024.