december 1, 2021

ISKRA TEDNA: Pomagajmo sočloveku!

Imamo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat je največ vaših glasov dobila izjava, ki nas spodbuja, naj pomagamo drugim ljudem.

Izjava Eneje Slaček jeiskra zadnjega novembrskega tedna.

Za tri izjave ste lahko glasovali. Slovenjebistričanka Eneja Slaček, študentka fizioterapije, ki je bila letos na študentski humanitarni odpravi v Gambiji, je v finalni iskri spregovorila o pomenu pomoči sočloveku, pomočnik komandirja Policijske postaje Šentjur Bojan Šipek je poudaril, da so tudi policisti le ljudje, Konjičanka, dr. Marinka Vovk, okoljska raziskovalka, ekologinja, predavateljica ter direktorica slovenske mreže centrov ponovne uporabe, pa je spregovorila o pomenu prvega centra ponovne uporabe, ki je bil v Rogaški Slatini in spremenil razmišljanje širše javnosti o odpadkih.

Največ vaših glasov je prejela izjava Eneje Slaček:



Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca novembra, razglasili jo bomo še to popoldne.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, mešalnik za smoothie, namenil Marjeti Kuhar iz Rogatca. Čestitke!

V našem uredništvu že zbiramo najbolj iskrive izjave tega tedna, za iskro tedna boste lahko glasovali od petka.