oktober 5, 2022

ISKRA TEDNA: Z učenjem znamo izkoristiti priložnosti, ki se nam ponujajo v življenju

Poslušalci ste odločili, da gre naziv ISKRA TEDNA na Štajerskem valu tokrat v Žalec. Izjava, ki je dobila največ vaših glasov, je o učenju skozi celo življenje in možnostih, ki nam jih ponuja. Izrekla jo je direktorica Ljudske univerze Žalec Franja Centrih.

Tokrat je največ vaših glasov dobila izjava Franje Centrih. (Foto: ŠV, LU Žalec)

V izboru so bile, kot ste vajeni, tri iskrive izjave. Prvo, ki se  je potegovala za vaše glasove, je izrekla direktorica Ljudske univerze Žalec Franja Centrih, spregovorila je o učenju v vseh obdobjih našega življenja. V minulem tednu, ko smo obeležili svetovni dan turizma, smo se pogovarjali tudi z ustanoviteljem in direktorjem celjske Turistične agencije Palma Matejem Knausom. V izjavi finalistki nam je zaupal o potovalnih navadah Slovencev. Nasvet za življenje, konjiške pevke Maje Založnik, ki je bila gostja našega zadnjega vip petka, pa je bila tretja izjava finalistka.

Največ glasov ste namenili Franji Centrih:



Ta izjava se zdaj poteguje še za iskro meseca septembra, ki jo bomo razglasili popoldne. 

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste oddali svoj glas, je žreb nagrado, grelnik vode Iskra, namenil Mitji Gorenaku iz Šmarja pri Jelšah. Čestitke!

Še to! Tudi razglasitev iskre meseca septembra, ki bo to popoldne, bo nekomu prinesla lepo nagrado našega pokrovitelja, blagovne znamke Iskra.