julij 26, 2023

ISKRA TEDNA: Tudi zmagovalno izjavo zaznamovalo ekstremno vreme

Imamo novo ISKRO TEDNA, najbolj iskrivo izjavo prejšnjega tedna na Štajerskem valu. Z glasovanjem ste jo izbrali poslušalci, tokratna je v luči vremenskega dogajanja v zadnjem tednu.

Občina Vojnik je ena izmed občin v naši regiji, ki so jo vremenske ujme najbolj prizadele. Opis dogajanja župana Branka Petreta je iskra tedna. (Foto: Občina Vojnik)

Prvo finalno izjavo je izrekel Oskar Drobne, trener Nogometnega kluba Rogaška. Potem ko se je slatinski nogometni klub po več kot 30. letih ponovno uvrstil v prvo nogometno ligo, je v izjavi, ki se je potegovala za vaše glasove, strnil misli ob začetku nove sezone državnega prvenstva. Zadnji teden so v naših krajih močno zaznamovale vremenske ujme, ki so za sabo marsikje pustile opustošenje. Izjava po uničujočem neurju prejšnji teden, ki jo je izrekel župan občine Vojnik Branko Petre, je bila druga finalistka. Za vaše glasove se je potegovala tudi štiriletna Tinkara Pušnik, ki se je v akciji Počitnice na radiu ob številnih drugih pogumnežih preizkusila pred radijskim mikrofonom. Njena izjava je bila o tem, kaj rada počne.

Največ vaših glasov je prejela izjava vojniškega župana Branka Petreta in dobila naziv ISKRA TEDNA:

Ta izjava bo zdaj še v igri za iskro meseca julija. V petek bo novo glasovanje za novo iskro tedna.