julij 28, 2021

ISKRA TEDNA v laško Hišo generacij

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Največ glasov ste tokrat namenili izjavi o tem, kako je zadnje leto vplivalo na medgeneracijske odnose.

Tokrat ste največ glasov namenili Petri Kolšek iz Hiše generacij Laško. (Foto: osebni arhiv)

Kot ste že vajeni, smo vam tudi tokrat v glasovanje ponudili tri izjave finalistke. Prvo je izrekel predsednik uprave družbe Postojnska jama Marjan Batagelj, ki je izpostavil dobre plati koronačasa za slovenski turizem. Glasovali ste lahko tudi za župana Rogaške Slatine Branka Kidriča, ki je bil pred praznikom občine gost naše ponedeljkove druge jutranje kave prejšnji teden. Med drugim je spregovoril o pomenu športa, ki je že od nekdaj del njegovega vsakdana. Izjava o tem, je bila druga finalistka za tokratno iskro tedna. Finalistka pa je bila tudi izjava Petre Kolšek, koordinatorke programov v Hiši generacij Laško, ki deluje pod okriljem laške enote Centra za socialno delo Celje. Kolškova v njej razmišlja o tem, kako je zadnje leto vplivalo na medgeneracijske odnose.

Največ vaših glasov je prejela Petra Kolšek:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca julija.
Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, namizni ventilator namenil Dušanu Ferležu iz Laškega. Čestitke!

V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. Finalistke vam predstavimo v petek.