avgust 2, 2023

ISKRA TEDNA: Z nakupi rabljenih oblačil ne izgubljamo, pač pa dodajamo vrednost

Poslušalci ste izbrali novo ISKRO TEDNA, najbolj iskrivo izjavo prejšnjega tedna na Štajerskem valu. Največ glasov je dobila izjava Anite Čebular na Razvojni agenciji Sotla, ki govori o predsodkih pri rabljenih oblačilih. 

Naziv iskre tedna je osvojila izjava o predsodkih pred nakupi rabljenih oblačil, ki jo je izrekla Anita Čebular z Razvojne agencije Sotla. (Foto: RA Sotla)

Prvo finalno izjavo je izrekla vodja projektov na Razvojni agenciji Sotla Anita Čebular, govori o predsodkih pred nakupi rabljenih oblačil. Z Anito Čebular smo se pogovarjarjali ob prvem dogodku Izmenjevalnice oblačil, ki so ga prejšnji teden pripravili v Rogaški Slatini. Druga finalistka je bila v luči vremenskih ujm, ki so zaznamovale mesec julij. Izjava, ki se je potegovala za vaše glasove, je bila o pomoči države v neurjih prizadetim kmetovalcem, izrekel jo je vodja izpostave Kmetijsko gozdarskega zavoda Celje Mitja Dimec. Glasovali ste lahko tudi za gosta našega zadnjega Vip petka Gregorja Ravnika, Primorca, akademsko izobraženega solista, ki je po poklicu sicer tudi zobozdravnik. V finalni izjavi je spregovoril o organizaciji časa med študijem. 

Največ vaših glasov je prejela izjava vodje projektov na Razvojni agenciji Sotla Anite Čebular in dobila naziv ISKRA TEDNA:

Ta izjava se zdaj poteguje še za iskro meseca julija. Razglasili jo bomo to popoldne, v petek pa se zaenja novo glasovanje za novo iskro tedna.