junij 20, 2023

GLORIA KOTNIK: DANES ZNAM BOLJ POSLUŠATI SVOJE TELO

Simpatična športnica Gloria Kotnik ni le najuspešnejša slovenska deskarka na snegu, z bronasto olimpijsko medaljo in številnimi drugimi odličnimi uvrstitvami, ampak je tudi sveže okronana Femme fatale.
Na svoji poti se je srečala tudi z neuspehi, razočaranji, poškodbami. V veliki želji po vrhunskih uvrstitvah je svoje telo prignala do izgorelosti, za nekaj časa prekinila športno kariero, si ustvarila družino in se vrnila na sneg, zrelejša in močnejša. Tudi o tem, kako se danes, po tej izkušnji, spopada z morebitnimi neuspehi in padci, je spregovorila v radijskem srečanju na štajerskem valu, z Greto Kokot Rajković.

Gloria Kotnik, najuspešnejša slovenska deskarka na snegu, z bronasto olimpijsko medaljo, ki je pred kratkim osvojila še naslov fatalke leta.,

V radijskem srečanju tudi o tem, kako se je Gloria počutila na večer, ko je osvojila še en naslov, naslov fatalke leta, za katerega ni obula pancarjev, ampak petke. »Iskreno, na večer izbora se nisem počutila posebej usodno, naziv fatalke je bil presenečenje,« pravi in dodaja, da se je med drugimi fatalkami odlično počutila … Ja, tudi v petkah se znajdejo športnice …

Gloria Kotnik je za Slovenijo nastopila na štirih zimskih olimpijskih igrah, leta 2022 je osvojila bronasto medaljo v paralelnem veleslalomu. Čeprav je izkušena tekmovalka v deskanju, je do senzacionalne predstave na olimpijskih igrah v Pekingu mnogi niso poznali. Zdaj se Gloria Kotnik spogleduje z novimi olimpijskimi igrami. Ima še veliko športnih načrtov, pravi.

 

Galerija slik