februar 12, 2024

MAJA FURMAN: NIKOLI NISMO PRESTARI ZA PRAVLJICE

Konjičanka Maja Furman je vsestranska ustvarjalka, pisateljica, voditeljica, igralka, novinarka in tudi avtorica scenarija izjemno priljubljene komedije Je kir ke riku? Poharska komedija, ki je prav v teh dneh prejela nagrado Zlato rola, za prvih 25.000 gledalcev, ustvarjalce te filmske uspešnice pa je ob Prešernovem dnevu nagradila tudi Občina Slovenske Konjice.

Konjičanka Maja Furman je vsestranska ustvarjalka - pisateljica, voditeljica, igralka, novinarka, voditeljica in tudi avtorica scenarija izjemno priljubljene komedije Je kir ke riku?.

Maja Furman je tudi srce in duša Pravljičnega gledališča. »Nikoli nismo prestari za pravljice, sama sem priča temu, kako tudi odrasli uživajo na predstavah.«
Je raziskovalka duhovnosti in gositeljica pogovornih večerov "Večer v živo". V njih gosti različne goste s področja osebne rasti in zdravja. Tokrat pa je Maja na drugi strani mikrofona. V radijsko srečanje jo je povabila Barbara Gradič Oset in pogovoru lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

»Ljudi je potrebno ozaveščati, da imamo vsi v sebi moč in potencial, ki ga je treba izkoristiti za kakovostnejše in bolj izpopolnjeno življenje. Tudi znanost vedno bolj potrjuje, da imajo naše misli izjemno moč.«

Galerija slik