januar 9, 2022

Tina Hočevar: Številke nam pomagajo odkriti naše življenjsko poslanstvo

Numerologinja Tina Hocevar preučuje skrivnostni energijski svet številk že več kot 20 let, numerologija jo je namreč pritegnila že v času študija. Študirala je sinologijo in antropologijo ter raziskovala tradicionalne kulture daljnega vzhoda, nato pa je svoje znanje in izkušnje nabirala na različnih koncih sveta. 10 let je živela in delala na Novi Zelandiji, Avstraliji in Ameriki ter na Kitajskem. Zadnjih nekaj let je bila razpeta med Singapurjem in Slovenijo, v času korone živi in dela v Sloveniji, hkrati pa ostaja povezana s svojimi znanci in prijatelji po vsem svetu.

Tina Hočevar je skrivnostni svet številk začela raziskovati že med študijem sinologije, ko je raziskovala starodavne kulture daljnega vzhoda.

Kako nas definirajo številke in kako vplivajo na naše odnose, so naše številke dobre ali slabe? Kako smo na podlagi številk združljivi z našimi partnerji in kaj narediti, če so naše številke nekompatibilne? Kako naše številke vplivajo na naše zdravje, na posel ...? To je nekaj vprašanj, ki si jih najpogosteje zastavljamo v povezavi s številkami. Ob prehodu v novo leto pa nas običajno zanima tudi, kaj prinaša novi čas in kakšno energijo mu dajejo številke, s katerimi ga zapisujemo. Kaj torej numerološko sporoča zapis 2022, kako ga vidi naša sogovornica Tina?

»Leto 2022 bo zanimivo leto, tri dvojke v zapisu govorijo o odnosih, to bo leto odnosov, leto povezovanja in sodelovanja, laže bomo dosegali svoje cilje, če se bomo povezovali. To je osnovna energija tega leta - skozi sodelovanje doseči to, kar si želimo.«

In seveda nas v nadaljevanju zanima, kako se energija naših številk oziroma številka našega poslanstva ujema z energijo tega leta.
»Če zelo posplošim, lahko razdelimo ljudi na 9 skupin glede na to, kaj je tista naša glavna usmeritev v življenju oziroma poslanstvo. Skozi leta dela s strankami sem ugotovila, da je zelo pomembno, da vemo, kateri so ti naši potenciali, saj le tako lahko delujemo v smeri njihovega razvoja. In na podlagi izkušenj verjamem, da je to velik korak k doseganju svojega notranjega miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti. Zato je dobro pogledati vsaj, kaj je naše osnovno poslanstvo, že to nas lahko usmerja pri sprejemanju naših odločitev v življenju,« razlaga Tina Hočevar Numerology Clarity, ki sicer izdeluje tudi kompleksnejše osebne numerološke analize.

Kako izračunati svoje glavno življenjsko poslanstvo?
Seštejte vse številke svojega rojstnega datuma. Če ste na primer rojeni 26.07.1975, izračunate tako: 2+6+0+7+1+9+7+5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve številki, dokler ne pridete do enomestne številke. Torej 37 je 3+7 (10). Nato pa še: 1+0 je 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo povezano z vibracijo številke 1, ki je VODJA. In tako vse do številke 9: 2 je DIPLOMAT, 3 je GOVORNIK, 4 je ZAŠČITNIK, 5 je RAZISKOVALEC, 6 je VIZIONAR, 7 je INTUITIVEC, 8 je AVTORITETA in 9 je PRAVIČNIK.

Na naše izražanje v odnosih seveda vpliva tudi naše ime in priimek, vzgoja ter tudi to, kakšno je življenjsko poslanstvo našega partnerja ali partnerke oziroma naših bližnjih. Naše enegije se prepletajo in to lahko precej spremeni naš način obnašanja.
Kako lahko posamezni tipi najbolje izkoristite leto 2022, prisluhnite v spodnjem posnetku radijskega srečanja z numerologinjo Tino Hočevar

Galerija slik