avgust 22, 2018

Pridite v Šmarje – praznujte z nami!

Radio Štajerski val je vaša družba že 65 let. Po malem praznujemo že vse leto, vrhunec pa bo 31. avgusta v Šmarju pri Jelšah. Vabimo vas na VELIKO ZABAVO s številnimi priljubljenimi glasbeniki. VSTOPNINE NI!

Lepo vas vabimo na naše praznovanje.

Praznujemo s poslušalci
Štajerski val je s 65 leti najstarejša regionalna radijska postaja v Sloveniji, kakšni so bili začetki in razvoj radia, preverite TUKAJ. Tako zavidljivo obletnico je treba proslaviti in to želimo storiti skupaj s poslušalci, v kraju, kjer se je vse skupaj začelo. Pod šotorom na ploščadi pred kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah bo na zadnji avgustovski dan, v petek, 31. avgusta, velika fešta – za vse generacije in za različne glasbene okuse.

Kdo vse na odru?
Nastopili bodo Čuki, Werner, Manca Špik, Tanja Žagar, Marko Vozelj, Rebeka Dremelj, Alya, Natalija Verboten, Dejan Vunjak, Gašper Rifelj, Anabel, Poskočni muzikanti, Klapa Skala, ansambli Unikat, Smeh, Lun'ca, Mladi upi, Aplavz in Vrt. Z nami bodo Barbara iz Donačke, Tine Lesjak z Oplotničani, Il Divji, Kvartet Pušeljc, skupina Zaka pa ne, pa tudi Alfi Nipič in Boris Kopitar prideta … Ogrevati se bomo pričeli ob 17. uri s plesno animacijo za otroke s Plesnim studiem Zvončica, za uverturo v zabavno glasbeni večer pa bo malo pred 18. uro zaigrala šmarska Godba na pihala.

Torta velikanka, zabava za otroke, druženje z radijci
Ob pestrem glasbenem dogajanju boste spoznali radijsko ekipo, skupaj bomo razrezali in pojedli torto velikanko, veliki in mali otroci se bomo lahko zabavali v zabaviščnem parku, fotografirali v foto kotičku, naši partnerji pa bodo poskrbeli, da ne bomo žejni in lačni. Vse to BREZ VSTOPNINE.

Ves dan v živo iz terenskega radijskega studia
Ne samo zvečer, na praznični petek bomo ves dan v živo oddajali radijski program iz našega terenskega studia. Tako vas vabimo, da nas vse od zgodnjega jutra naprej obiščete, spoznate delo na radiu, z nami spijete kavico. Že dopoldan nas bodo obiskali tudi nekateri nekdanji radijski sodelavci in poslovni partnerji, pa tudi nekaj glasbenikov nam pride voščit, morda jih srečate in poklepetate z njimi. SE VIDIMO v petek, 31. avgusta, v Šmarju pri Jelšah!

Galerija slik