januar 10, 2024

Pomladni vikend v Opatiji vabi – pojdite z nami!

Dan žena in dan mučenikov bomo s Štajerskim valom in TA Relax tudi letos praznovali ob morju. Prijave že zbiramo.

Čeprav smo še sredi zime, že gledamo v pomlad. In se veselimo tradicionalnega pomladnega vikenda v Opatiji. Tokrat smo izbrali vikend od 8. do 10. marca 2024. Radijci Štajerskega vala in Relax Turizem - Nevenka Švener Skupine bomo tudi tokrat poskrbeli, da bo vikend z nami nepozabna kombinacija potepanja, ležernega kofetkanja na soncu in zabave pozno v noč.

Očarljiva Opatija nam bo ostala v najlepšem spominu. (Foto: Štajerski val)

OČARLJIVA OPATIJA VABI S SVOJIMI SPREHAJALNIMI POTMI IN ARHITEKTURO
Že devetič nas s svojimi sprehajališči in arhitekturo iz habsburške dobe vabi kraljica hrvaškega Jadrana in biser Mediterana. Očarljiva Opatija slovi kot eno najbolj znanih in tudi najstarejših obmorskih zdravilišč. Mesto obdajajo osupljive naravne lepote. Leži pod goro Učko, iz mesta pa se ponuja prečudovit pogled na morje ter okoliška otoka Krk in Cres. Opatija v objemu šarmantnih ozkih uličic, osupljivih pročelij habsburških vil in z bogato zgodovino kar kliče po tem, da jo raziščemo … in se nadihamo obmorskega zraka ob kavici na kakšni sončni terasi, da se sprehodimo po kateri od njenih številnih sprehajalnih poti, da raziščemo obmorski park Angiolina, ki se še vedno ponaša z rastlinami iz vsega sveta. In seveda, da poiščemo znamenit kip opatijskega dekleta z galebom! 
PRIJAVITE SE TUKAJ. 

PESTER PROGRAM IN ODLIČNA ZABAVA
Tudi tokrat nas bodo spremljali številni glasbeniki. V petkovem večeru nas bo zabaval Til Čeh z njegovimi Petelini, v sobotnem gala večeru pa bodo skrbeli za odlično razpoloženje Poskočni muzikanti. Ves čas bodo za dobro voljo in glasbo skrbeli tudi Skupina Mali greh, Tjaša Božič in Simon Ceglar z njegovimi muzikanti. Organizatorica pomladnega vikenda v Opatiji Nevenka Švener z ekipo obljublja še kakšno dodatno presenečenje in razvajanje tako ob dnevu žena kot ob dnevu mučenikov – moških. Brez dvoma pa bo že na avtobusih čutiti, da smo Slovenci veseli ljudje, ki radi potujemo in se veselimo.
Vas je zamikalo, da bi se nam pridružili? Podrobnejši program in spletni obrazec za prijavo vas čakata TUKAJ. Vabljeni v Opatijo in v družbo veselih popotnikov. Tudi radijci Štajerskega vala se veselimo najlepšega pomladnega vikenda ob morju. Napolnili ga bomo z odlično energijo radijske ekipe, ki vsak dan prihaja v vaše domove že več kot sedem desetletij. Pridite z nami tudi vi!
PRIJAVITE SE TUKAJ.