julij 19, 2019

Gremo skupaj na Rudnico – na novi stolp zdravja in veselja

Na Rudnici v občini Podčetrtek stoji privlačna novost – razgledni stolp, visok 40 metrov. Radijci Štajerskega vala se želimo nanj povzpeti skupaj s poslušalci. Vabimo vas na pohod, ki ga bomo popestrili s prijetnim druženjem in obilico zabave. Rezervirajte si soboto, 24. avgusta. Prijave že zbiramo!

Vabimo vas na Rudnico - luštno bo!

Pohod, primeren za vse generacije
Občina Podčetrtek je stolp odprla v začetku julija, več o njem in vtisih prvih obiskovalcev preberite in prisluhnite TUKAJ. V soboto, 24. avgusta, pa vas na Rudnico, od koder se z vrha stolpa razprostira čudovit razgled, vabimo radijci. Da bo na poti iz Podčetrtka do Rudnice, ki bo trajala približno 1 uro in pol, vse, kot mora biti, bodo poskrbeli planinci iz planinskih društev Podčetrtek in Pristava pri Mestinju. Seveda bomo po poti poskrbeli tudi za okrepčilo, vsak pohodnik pa bo po vrnitvi na izhodiščno točko, na igrišču pri osnovni šoli Podčetrtek, dobil tudi malico za dodatno energijo in majico za spomin.


Rekreacija in zabava 
Kot minula leta, ko smo se skupaj povzpeli na Boč, bomo tudi na letošnjem pohodu poleg rekreacije poskrbeli za obilico zabave. Zaplesali bomo ob zvokih Ansambla Pik, z nami bosta folklorna skupina in Plesni studio Zvončica. In tudi najmlajšim ne bo dolgčas, postavili bomo otroški kotiček z napihljivimi igrali. Z malce sreče si boste lahko prislužili tudi kakšno lepo nagrado. Še več o pohodu preberite TUKAJ, kjer se tudi prijavite na pohod. O pohodu pa sta nekoliko podrobneje spregovorili tudi naša jutranja voditeljica Katja Rek in programska direktorica radia Greta Kokot Rajkovič, prisluhnite jima v spodnjem posnetku. Pojdite z nami Rudnico – na stolp zdravja in veselja! 

Datoteke

Katja in Greta o pohodu na Rudnico