februar 4, 2023

Tim Mastnak: intervju z vlečnice

Ta teden so v Celju razglasili najboljše športnike minulega leta. Športnik Celja za leto 2022 je postal deskar na snegu Tim Mastnak, ki smo ga poklicali in ujeli v njegovem naravnem habitatu. Na snegu, pravzaprav na vlečnici.

Tim Mastnak je dosežkom dodal še naziv najboljšega športnika Celja leta 2022. (Foto: FB Tim Mastnak)

S Timom Mastnakom, odličnim celjskim deskarjem na snegu, nazadnje srebrnim na olimpijskih igrah lani v Pekingu, se je pogovarjal naš Aleksandar Radić, ki ga je ujel na treningu:

Čestitke Timu za naziv športnika minulega leta v Celju in vse dosedanje uspehe. Dodajmo še, da so na podelitvi nagrad najboljšim športnikom Celja, ki jo pripravljata Športna zveza Celje in Mestna občina Celje, naziv najboljše športnice podelili atletinji Tini Šutej, ki je ta teden še enkrat blestela. Na atletskem mitingu v Ostravi na Češkem je s 4,82 metra izboljšala svoj slovenski dvoranski in tudi absolutni rekord v skoku s palico. To je tudi najboljši dosežek sezone na svetu. V moški ekipni konkurenci so priznanje najboljše ekipe Celja v letu 2022 prejeli člani Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, v ženski pa članice Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna Celje. (NS)