oktober 1, 2019

Srebrnim odbojkarjem čestitali še v Slovenski Bistrici

V Slovenski Bistrici so to popoldne bučno pozdravili srebrne bistriške odbojkarje. Tončka in Žigo Šterna, Alena Šketa in Matica Videčnika, ki so na minulem evropskem prvenstvu odlično igrali za slovensko reprezentanco, je pred staro telovadnico pričakalo okoli 1000 športnih navdušencev.

Kar štirje odbojkarji srebrne slovenske repretzentance so Bistričani. (Foto: Štajerski val)

Na oder so poleg štirih srebrnih odbojkarjev povabili tudi bivšega reprezentanta Vida Jakopina, aktualnega državnega prvaka v odbojki na mivki. Junaki so se zahvalili navijačem za izjemno podporo. Matic Videčnik je dejal:



Tudi ostali trije člani slovenske reprezentance se zavedajo, da so storili nekaj zares velikega, saj so poskrbeli za val navdušenja po vsej državi. Tonček Štern je ključ do uspeha opisal takole:



Organizatorji sprejema v Slovenski Bistrici niso pozabili tudi na starše šampionov, zbrani so še posebej toplo pozdravili Antona Šterna, očeta Tončka in Žige Šterna, prav tako bivšega odličnega odbojkarja in znanega športnega delavca, ki ima veliko zaslug za dosežke odbojke v Slovenski Bistrici. Odličnim bistriškim odbojkarjem so na sprejemu čestitali tudi župan Ivan Žagar, direktor Javnega zavoda za šport Slovenska Bistrica Marjan Štimec in predsednik Športne zveze Slovenska Bistrica Bojan Fajs. Za glasbo so poskrbeli Poskočni muzikanti. (TA)