september 15, 2017

Weishaupt ogrevalni sistemi: kako do nižjega računa za ogrevanje

Nemško podjetje Weishaupt, ki je na slovenskem trgu prisotno že dobrih 25 let, velja za eno vodilnih podjetij na področju vseh vrst gorilnikov, ogrevalnih sistemov, kondenzacijske in solarne tehnike, toplotnih črpalk in avtomatizacije zgradb. Na jubilejnem MOS-u se predstavljajo v dvorani L, razstavni prostor št. 36.

Na jubilejnem MOS-u se podjetje Weishaupt predstavlja v dvorani L, razstavni prostor št. 36.

Kako do nižjega računa za ogrevanje
Ogrevanje lahko predstavlja visoke stroške, lahko pa se ogrevate tudi varčno in okolju prijazno, kar omogočajo najsodobnejši ogrevalni sistemi Weishaupt, ki jih odlikuje visoka kakovost, zanesljivost in predvsem varčnost. Weishaupt je podjetje z več kot 80-letno tradicijo na področju ogrevalne tehnike. Te dni jih lahko obiščete tudi na MOS-u v Celju, v hali L, št. 36, kjer predstavljajo novo generacijo toplotnih črpalk v split izvedbi, sodobne solarne sisteme, še posebej pa so ponosni na novi plinski kondenzacijski kotel, ki v tem trenutku na trgu nima konkurence. V podjetju Weishaupt so pripravili tudi sejemsko akcijsko ponudbo, ki je ne gre zamuditi. Obiskali smo jih tudi mi in se z njihovimi strokovnjaki pogovarjali o tem, kateri ogrevalni sistemi so najprimernejši za različne tipe stanovanjskih in poslovnih objektov, katere so najprimernejše rešitve, ko gre za novogradnjo in katere pri sanaciji.

Kaj izbrati, kako visoka je investicija in kdaj se nam povrne
Čeprav so toplotne črpalke trend in rešitev številka ena pri novogradnjah, pa pri sanacijji ni vedno tako. Ivan Jurkošek, vodja komerciale v podjetju Weishaupt svetuje: »Pri sanaciji ni pavšalnih rešitev, zato v podjetju Weishaupt predhodno vedno opravimo pregled objekta, se pogovorimo z lastnikom oziroma z investitorjem in potem na podlagi celovite analize pripravimo optimalen predlog prav za ta posamezni objekt.«
Kaj izbrati, kako visoka je investicija in kdaj se nam povrne, so najpogostejša vprašanja, ki si jih zastavljamo, ko načrtujemo novi dom. V spodnjem posnetku še več nasvetov strokovnjaka iz podjetja Weishaupt. Povabilo k poslušanju in hkrati tudi vabilo, da jih obiščete na sedežu podjetja Weishaupt v Celju, kjer si lahko v njihoven razstavnem salonu ogledate tudi vse sisteme v delujočem stanju.
PROMOCIJSKO BESEDILO

Galerija slik