september 5, 2018

Katera lepotica bo nova miss Slovenije?

V soboto bomo dobili novo Miss Slovenije. V finalu, ki bo prvič v zgodovini v Zasavju, bo 15 deklet. Mi smo klepetali z eno od finalistk, Vanesso Goropevšek s Polzele.

Vanessa je ena od 15 lepotic, ki se borijo za naslov Miss Slovenije 2018. (Foto: Grega Eržen/Studio Solis)

Rdeča nit slovensko
Na sobotnem finalu, ki bo v Trbovljah, bomo dobili odgovor, katero dekle bo nasledilo aktualno Miss Slovenije Majo Zupan in našo državo zastopalo na svetovnem izboru. Projekt je letos sicer dobil novo noto, saj daje velik poudarek na izpostavljanju regij in vsega slovenskega. Tako so prepletli različne zgodbe, lepotice so promovirali turizem, kulturo in podjetništvo. Med drugim so obiskale kmetijo Vizjak v Šmarju pri Jelšah, kjer smo bili tudi mi, kaj so počele, preverite TUKAJ.

O izkušnjah in atributih
Kristijan Šmid je pred finalom poklical eno od finalistk iz naših krajev, Vanesso Goropevšek s Polzele, in z njo poklepetal o nabiranju izkušenj, njenih atributih in pričakovanjih. Prisluhnite jima v spodnjem posnetku. Poleg Vanesse se bodo za naslov Miss Slovenije sicer potegovale še Melisa Hrapič Cvetko, Suzana Knezar, Lara Kalanj, Katalina Simonič, Pia Šoško, Corrin Mijatovič, Mojca Kranjec, Lara Karneža, Hana Čolič, Charnée Bijön Bonno, Ksenija Kržan, Lara Drinovec, Nika Benotič in Marija Seničar. Ogledate si jih lahko TUKAJ in za svojo favoritko oddate tudi glas. (AD)

Datoteke

Pogovor z Vanesso Goropevšek