marec 2, 2024

POČITNICE NA RADIU: Hvala za pomoč, bili ste odlični sovoditelji!

Tale počitniški teden je bil zanimiv tudi za nas, radijce. Organizirali smo POČITNICE NA RADIU! Navdušeni smo, koliko počitnikarjev si je želelo preizkusiti pred radijskim mikrofonom! Prisluhnite vsem, ki jim je bil žreb naklonjen in ki so za kratek čas postati radijski voditelji.

Zimske POČITNICE NA RADIU so bile odlične!

Čas na radiu teče drugače kot sicer, zlasti, če ti družbo pred radijskim mikrofonom delajo super sovoditelji. In na Štajerskem valu jih ta teden res ni manjkalo. 

V ponedeljek sta Davorju v Mojem jutru, namesto Lovra, ki je bil na dopustu, družbo delali sestrici, desetletna Neva in sedemletna Inja Pinoza iz Šmarja pri Jelšah:




Silvestru se je na prvi počitniški dan v popoldnevu pridružil zgovorni petošolec Nik Dečman iz Šmarja pri Jelšah, ki pravi, da je zvesti poslušalec Štajerskega vala:




Zakulisje radijskega dela je spoznaval tudi devetletni Cedric Vengust Furlan iz Lemberga pri Novi Cerkvi. Bil je Davorjev sovoditelj:




V sredo se je z vami prebujal Silvester, ki je svoj popoldanski termin zamenjal za jutranjega. Da mu je bilo lažje, gre zahvala tudi njegovi sovoditeljici, desetletni Ivi Šafhalter iz Slovenske Bistrice: 




Naši počitnikarji ne obvladajo samo radijskega mikrofona, ampak tudi glasbila. Za harmoniko denimo rad poprime Jan Reberšak s Svetega Štefana, ki je družbo delal Andreji:




Ker naš Silvester rad spi, jutra pa so zanj kar naporna, je tudi v četrtkovem jutru poklical okrepitev. Povabil je kar dve sovoditeljici, desetletni dvojčici Mijo in Vano Kokot iz Petrovč:




Gal Velenšek, petošolec iz Šentvida pri Grobelnem, ki ima rad nogomet in glasbo, ko bo velik, pa bi rad postal policaj, je družbo v četrtkovem popoldnevu delal naši Jasmini:




Kot radijski voditeljici sta se preizkusili tudi sestrici, sedemletna Julija in osemletna Florina Kropec, iz Šentvida pri Grobelnem. V petkovem jutru sta pomagali Silvestru:




Družbo je imela v petek popoldne tudi Jasmina, ki se ji je pri vodenju radijskega programa pridružil sedmošolec Lan Hojnik s Pragerskega: 





Dragi šolarji, upamo, da ste se imeli tudi vi lepo v naši družbi. Hvala, ker ste nam pomagali. Hvala tudi partnerju akcije POČITNICE NA RADIU, podjetju Dr. Harvey Bosa Noga iz Šentjurja, ki je poskrbel za nagrado za naše mlade sodelavce. 

Vsi tisti, ki tokrat niste prišli na vrsto, pa ne skrbite, kmalu bodo spet počitnice in priložnost, da jih preživite pred našim radijskim mikrofonom. Še nekaj utrinkov si poglejte v spodnji galeriji in videoposnetku. (NS)