junij 16, 2023

Žur do konca na Šmarski noči s Štajerskim valom

Z nami so bili Mi2, Poskočni, Kvartet Pušeljc, Alfi Nipič ter Ansambel Stil z Damjanom Murkom

Petek je bil v Šmarju pri Jelšah zelo pester in zabaven. V počastitev občinskega praznika ter 70-letnice Radia Štajerski val je bila Šmarska noč s Štajerskim valom z velikim koncertom. Že popoldne je dišalo iz Šmarske kuh'ne. Radijci smo bili sicer v Šmarju že od jutra, saj je bil program ves dan v živo iz mobilnega studia na ploščadi pred kulturnim domom. Vrhunec je bil večerni koncert Kvarteta Pušeljc, Alfija Nipiča, Poskočnih, skupine MI2 in Ansambla Stil s presenečenjem, Damjanom Murkom.

Šmarska noč s Štajerskim valom je povsem napolnila ploščad pred šmarskim kulturnim domom. (Foto: Štajerski val/Matic Javornik)

Program v živo iz radijskega studia je bil na terenu že od 6. ure zjutraj, ko sta vas pozdravila Davor Pušnik in Lovro Sadek. Skozi ves dan smo gostili zanimive goste, ki so aktivni na različnih področjih življenja v šmarski občini.

Ves dan smo radijski program iz Šmarja pri Jelšah oddajali iz mobilnega studia Avtohiše Čepin in pod pokroviteljstvom Trgovin Jager .
Gostilna Krpan in podjetje Vitli Krpan sta nas razveselila s torto in penino. 

Popoldne je na zgornjem parkirišču pri šmarskem kulturnem domu kljub nekaj zamude zaradi naliva zadišalo po dobrotah iz Šmarske kuh'ne, ki jo je pripravil Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah, ob tem pa še ostalo pestro dogajanje, predvsem so uživali najmlajši.

Zvečer pa je bila prava fešta z našimi glasbenimi prijatelji. Oder so zavzeli Kvartet Pušeljc, Alfi Nipič, Poskočni, Mi2 in Ansambel Stil, ki se mu je pridružil še Damjan Murko. Žur je bil popoln, ploščad je bila povsem polna. Obiskovalci so nam povedali:



Navdušeni nad publiko in njenim odzivom so bili tudi nastopajoči, ki jih je pred mikrofon po nastopu ujela Nina Slak:

S kulinariko sta obiskovalce Šmarske noči s Štajerskim valom dolgo v noč razvajala Gostilna Krpan in Hiša vin Emino

Mi2 vedno naredijo odličen žur.

Hvala, ker ste bili z nami. Odlično je bilo! Nekaj prvih fotoutrinkov celodnevnega in večernega dogajanje ja v spodnji fotogaleriji, še več pa jih najdeš na našem Facebooku