september 23, 2023

Šentjur to noč ni spal, žural je na ŠentjurFESTu

Največja zabava na Štajerskem ponovno v Šentjur privabila obiskovalce od blizu in daleč

Šentjur je na petkov večer rajal na ŠentjurFESTu. Na veliki zabavi, ki jo je pripravil naš radio, Štajerski val, ob radijski 70-letnici, v sodelovanju z občino Šentjur, ob občinskem prazniku, je  nastopilo več kot 20 najpopularnejših slovenskih glasbenikov in glasbenih skupin. Hvala vsem, ki ste bili z nami!

Tanja Žagar je bila ena od mnogih, ki je zabavala množico. (Foto: Štajerski val)

Ogromen šotor za šentjursko občino je bil veliko premajhen za vse, ki so se prišli zabavat. Dobili so odlično glasbo, zabavo, dobro družbo, petje in ples. Za zabavo so poskrbeli številni glasbeni prijatelji našega radia, nastopili so MODRIJANI, BEPOP, EVA BOTO, S.O.S. KVINTET, KLAPA SKALA, MURNI, VRAŽJI MUZIKANTI, MARK ZEBRA, ANABEL, DEJAN DOGAJA, GADI, ALYA, MANCA ŠPIK, INES ERBUS, ŽAN SERČIČ, TANJA ŽAGAR, MIRAN RUDAN, TEQUILA, ANSAMBEL, VZROCK, NINA DONELLI in ANSAMBEL PETKA.
Poln šotor ŠentjurFESTa je še dodatno razgrel eden najbolj vročih na slovenski sceni ta hip, Žan Serčič. (Foto: Štajerski val)

Na ŠentjurFEST-u so se predstavili tudi plesalci, PLESNA SKUPINA FORCE, PLESNA ŠOLA TBA in FOLKLORNA SKUPINA OŠ FRANJA MALGAJA. Z nami je bila tudi mlečna kraljica, Šentjurčanka ALINA ZUPANC.

Kaj so nam o ŠentjurFEST-u povedali obiskovalci, ki so prišli od blizu in daleč?

Nastopili so tudi šentjurski Murni. (Foto: Štajerski val)

Odlično so se imeli tudi nastopajoči:

Občinstvo je pozdravil tudi šentjurski župan mag. Marko Diaci, ki je Šentjurčanom in Šentjurčankam čestital ob prazniku, vsem pa zaželel lep večer, poln glasbe in zabave.

Letošnji ŠentjurFEST je imel tudi dobrodelno noto. Prostovoljna gasilska društva Gasilske zveze Šentjur so s srečelovom zbirala denar za nakup nujno potrebne opreme, ki se je med minulimi naravnimi ujmami izkazala za izjemno potrebno, ter za opremo, ki se je med intervencijami uničila. V le nekaj urah so prodali prav vse srečke in zbrali skoraj pet tisoč evrov!

Hvala vsem, ki ste bili z nami na ŠentjurFESTU, prve foto utrinke si lahko ogledate v spodnji galeriji. Več podrobnosti in fotografij z dogodka sledi.