marec 14, 2023

V Laškem odštevajo do 58. Piva in cvetja

Tretji vikend v juliju bo Laško znova prestolnica piva in cvetja. Čeprav so do takrat še štirje meseci, pa so organizatorji že razkrili nekaj več podrobnosti letošnjega, že 58. festivala.

Podrobnosti o letošnjem festivalu Pivo in cvetje v Laškem so na novinarski konferenci predstavili (od leve proti desni) župan občine Laško Marko Šantej, direktorica STIK-a Laško Tina Belej in manager blagovne znamke skupine Pivovarna Laško Union, ki je glavni sponzor dogodka, Urban Kramberger. (Foto: Radio Štajerski val)

Po tradiciji bosta v ospredju 58. izvedbe festivala v ospredju pivo in cvetje. Župan Laškega Marko Šantej izpostavlja, kaj je tisto, kar laški festival loči od drugih tovrstnih dogodkov:



Nepogrešljiv del Piva in cvetja je tudi glasbeno dogajanje, ki ga bodo tudi letos soustvarjali znani slovenski glasbeniki in skupine. Program lahko po dnevih preverite TUKAJ. Rdeča nit festivala bo sicer pravzaprav zelena, oziroma trajnostno. Direktorica STIK-a Laško Tina Belej:



Dogajanje se bo v Laškem začelo na četrtek, s tradicionalnim Dnevom Laščanov:



Festival v mestu ob Savinji boste - če niste občani Laškega, za katere bo vstop brezplačen - lahko obiskali z nakupom vstopnice.



Če se boste v Laško odpravili z vlakom, boste za vozovnico odšteli 4 evre – cena bo po vsej Sloveniji enotna. (NS)