december 29, 2023

V novo leto s Štajerskim valom

Še čisto malo in pozdravili bomo leto 2024. Silvestrovali bomo tudi na Štajerskem valu, vabimo vas, da ste naša družba. Z vami na najdaljšo in zabavno noč v letu bo Katja Žvikart.

Zabavno in lepo se boste imeli, če boste silvestrovali v družbi Štajerskega vala.

Štajerski val, ki je letos proslavil 70-letnico svojega delovanja, je vaša odlična družba prav vse dni v letu. In tudi na silvestrovo bo tako. Program bo zanimiv, če boste vstop v novo leto pričakali sami, v družinskem krogu ali pa skupaj s prijatelji.

Vaša gostiteljica bo Katja Žvikart, ki bo v prvi vrsti poskrbela za obilico odlične glasbe, ob njej boste seveda lahko tudi zaplesali. Oglasili se nam bodo številni glasbeniki, da se bo ustavil na radiu, da nas nasmeji, je obljubil komik, Šmarčan Aleš Novak. Želje za leto 2024 bomo preverili, nasmejali se boste lahko tudi ob nekaj 'kiksih' radijcev, ki se nam tu in tam zaplete jezik, Katja pa bo preverila tudi, kje in kako silvestrujeta naša jutranja voditelja Davor Pušnik in Lovro Sadek.

Vabimo vas na frekvence Štajerskega vala, da se skupaj poslovimo od leta 2023 in pozdravimo leto 2024. Katja sede pred mikrofon na silvestrovo ob 19. uri.