LETOS ŽE 7. AFRODITIN TEK S ŠTAJERSKIM VALOM

Prva junijska sobota v Rogaški Slatini bo v znamenju teka in pohodništva, od lani pa je del dogodka tudi vozičkanje

Odprte so prijave za že 7. Afroditin tek s Štajerskim valom. V soboto, 1. junija, bomo v Rogaški Slatini tako spet tekli na 1, 5 in 10 km, se preizkusili na testu hoje na 2 km in se povzpeli na Janino, z vozički pa skozi park popeljali najmlajše udeležence dogodka.

Prijave za 7. Afroditin tek s Štajerskim valom, ki bo letos v soboto,1. junija v Rogaški Slatini, so odprte. Zgodnje prijave za otroke BREZPLAČNE!

Prireditev je tekmovalnega in rekreativnega značaja. Prijavite se lahko na tekmovalni progi na 5 in 10 km v moški in ženski konkurenci, brez starostnih kategorij. Na voljo pa so še promocijska proga skozi Rogaško Slatino na 1 km, test hitre hoje na 2 km ter lanski novosti: Afroditin pohod na Janino in Vozičkanje z Afrodito. Letošnja novost pa je TEK TROJK na 5 km in 10 km, najhitrejše trojke bodo tudi nagrajene. Ugodne predprijave na PROTIME.SI, vse dodatne informacije in izrise prog pa najdete TUKAJ


Takole smo se imeli lani, na 6. Afroditinem teku s Štajerskim valom.

Vsako leto z nami teče veliko otrok. Tudi letos vabljene družine. In ne pozabite, zgodnja prijava je za otroke brezplačna. 

Lanski novosti sta Afroditin pohod na Janino in Vozičkanje z Afrodito, ki sta privabili nove udeležence.


Lani nas je vmes presenetil dež, a dogajanja ni preveč zmotil, za letos mo naročili sonce.

Vabljeni k ugodnim predprijavam na PROTIME.SI, vse dodatne informacije in izrise prog pa najdete TUKAJ

Galerija slik