november 28, 2021

VSAKO SRČNO DEJANJE ŠTEJE IN SPREMINJA ŽIVLJENJA

Kozmetika Afrodita je v mesecu oktobru, ki ga zaznamuje roza barva in je posvečen boju proti raku dojk, nekatere od svojih izdelkov je obarvala v rožnato ter od vsakega nakupa izbranih rožnatih izdelkov 1 evro namenila Združenju Europa Donna Slovenija za podporo programu ROZA, ki bolnicam in njihovim svojcem nudi psihosocialno podporo ob soočanju z diagnozo rak.

Donacijo Kozmetike Afrodita je predsednici Združenja Europa donna Tanji Španič v imenu Kozmetike Afrodita predala Judita Železnik.

Združenje Europa donna Slovenija dokazuje, da lahko s preprostimi odločitvami za zdrav življenjski slog sami veliko naredimo za svoje zdravje. To je v skladu s korporativnim sporočilom  Kozmetike Afrodita – Lepa v svoji koži, ki že več kot 50 let slavi žensko lepoto in dokazuje, da se lepota skriva v vsakem posamezniku in posameznici. Izdelki Kozmetike Afrodita na zdrav način pripomorejo, da se lahko vse ženske počutijo lepe v svoji koži. Tudi tiste, ki jih življenje preizkuša z boleznijo, kot je rak dojk.

Ob koncu aktivnosti so bili veseli zbranega zneska v višini 1.836 evrov, ki je ponovno potrdil, da je srčnost prisotna v zavesti ljudi. Zato so se odločili, da se zahvalijo vsem darovalcem tako, da zbrani znesek podvojijo z lastno donacijo. V lepotnem centru in trgovini Afrodita na Kongresnem trgu v Ljubljani so tako predsednici združenja Tanji Španič predali donacijo v višini 3.672 evrov.

Galerija slik