december 29, 2016

Jožica Amadea Demšar o letu 2017

Pred vstopom v novo leto smo se pogovarjali z osebno svetovalko, trenerko in terapevtko Jožico Amadeo Demšar. Z nami je delila ključne izzive novega leta in spregovorila o tem, kako se posloviti od starega in se pripraviti na novo leto, ki trka na vrata. Nekaj časa še imamo, za kakšen popravni izpit pa je čas tudi še v prvih dneh januarja.

Osebna trenerka in terapevtka Jožica Amadea Demšar in gostiteljica Greta Kokot Rajkovič

»Med božičem in novim letom je čas, da posejemo nova semena in zastavimo nove projekte. Počistimo stare vzorce in se pripravimo na val nove energije in ustvarjalnosti. Prav je, da pospravimo vse, kar ne sodi več v naše življenje, da zaključimo začete naloge ali pa jih predamo naprej, če jih ne bomo več nadaljevali,« med drugim pravi Jožica Amadea Demšar, ki je bila eden prvih coachev v Sloveniji. Kot osebna terapevtka in trenerka deluje že več kot 20 let, za leto 2017, ki mu vlada Sonce in po kitajski mitologiji ognjeni petelin, pa napoveduje izjemno dinamično in intenzivno dogajanje, na kar moramo biti tudi notranje pripravljeni.  
»Kot v naravi ... če nismo pripravljeni, če naše struge niso očiščene, bodo sile udarile mimo in ne bomo mogli uresničiti svojih ciljev ..., kar bo vodilo v nezadovoljstvo, depresivne občutke, lahko pa se manifestira tudi v obliki bolezni ...«  
Več o pripravi na novo leto pa v spodnjih posnetkih pogovora z Jožico Amadeo Demšar. Pred mikrofon Štajerskega vala jo je povabila Greta Kokot Rajkovič.