avgust 31, 2022

54. MOS za varčno in cenejšo prihodnost

Skočite na MOS, da boste vsem težavam kos!

Na letošnjem največjem in najpomembnejšem sejemskem dogodku v Sloveniji, na 54. sejmu MOS-u, ki bo potekal od 14. do 18. septembra, bo vse v znamenju samooskrbe in dviganja zavesti o tem, kaj lahko sami naredimo za odgovorno prihodnost.

Letošnji MOS, ki bo potekal od 14. do 18. septembra, bo v znamenju samooskrbe in dviganja zavesti za odgovorno prihodnost.

In ta prihodnost bo – cenejša! Ter okolju prijaznejša.
Na letošnjem sejmu MOS bomo spoznali podjetja, ki bodo poskrbela za cenejšo električno energijo in za cenejšo pridelavo hrane. Na enem mestu bodo zbrani vsi ponudniki sončnih elektrarn, ponudniki za gradnjo hiše, izvedeli boste vse o visokih gredah, o kulinarični ponudbi, o profesionalnem orodju, o medicinskim in gospodinjskih pripomočkih ali pa se boste zapeljali z električnimi kolesi. 54. MOS bo ponovno odprl Ulico obrti, kjer bodo predstavljali atraktivne in deficitarne poklice s praktičnimi prikazi.
Na Stičišču znanosti in gospodarstva se bodo predstavili tudi inštituti, fakultete in visokotehnološka podjetja. Tokrat bo poudarek na človeški bioniki, na vsadkih, ki jih medicina vgrajuje v človeško telo, pa tudi na vesoljski tehnologiji in novodobnih poklicih.

Tradicionalno je MOS razdeljen na 5 tematskih področij:

MOS DOM (na enem mestu vse za vaš sanjski dom),

MOS TURIZEM (da odkrijete kam naslednjič odpotovati na počitnice ter kam po izvrstna kulinarična doživetja),

MOS TEHNIKA ENERGETIKA (profesionalne energetske rešitve),

MOS B-DIGGIT (inovativne digitalne rešitve),

MOS PLUS (ohranja tradicionalno sejemsko nostalgijo z izdelki široke potrošnje in dodaja razstavni program eMobilnosti).

Tudi na letošnjem MOS-u si obetajo velik obisk in živahno vzdušje.

Predstavlja se okoli 1000 podjetij iz 20-ih držav
Na 54. MOS-u bo na enem mestu vse, kar si lahko zamislite, saj se bo predstavilo okoli 1000 podjetij, ponudnikov izdelkov in storitev iz 20-ih držav. Naredite si doživet enodnevni izlet v Celje, nakupujte po sejemskih cenah, hkrati pa boste bogatejši za številne informacije in pametne nasvete. Cenejše vstopnice kupite na spletu TUKAJ - redna cena vstopnice je 9 evrov, v predprodaji jo dobite za 7 evrov. Če kupite dve vstopnici v predprodaji, ju dobite za ceno ene, za 9 evrov. Posebna ugodnost bo tudi za obiskovalce prvega sejemskega dneva, za skupine in za tiste, ki se na sejem pripeljejo s kolesom.

Kot pravijo na Celjskem sejmu – »Skočite na MOS, da boste vsem težavam kos«!

Izognite se vrsti, kupite vstopnico preko spleta
Še več porobnosti o MOS-u si preberite TUKAJ in nakup vstopnic opravite TUKAJ. Velik poudarek na Celjskem sejmu namenjajo spletni in vnaprejšnji prodaji vstopnic. To želijo med drugim spodbuditi tudi s predprodajno ceno, ki je nekoliko nižja od nakupa vstopnic na dan sejma. Vsi tisti, ki si bodo zagotovili svojo vstopnico za MOS vnaprej, se bodo izognili čakanju v vrsti za nakup vstopnice, saj bo za njih omogočen takojšen vstop na sejmišče.

Izognite se vrsti, kupite vstopnico preko spleta! Redna cena vstopnice je 9 evrov, v predprodaji jo dobite za 7 evrov. Če kupite dve vstopnici v predprodaji, ju dobite za ceno ene, torej za 9 evrov. Za prvi dan sejma pa velja posebna otvoritvena akcija: dnevna vstopnica za samo 5 evrov, ki je takrat na voljo na blagajni Celjskega sejma.

Pomembnost MOS-a čedalje bolj opazna v slovenskem gospodarskem prostoru
Vsakokratne ankete in raziskave tako med razstavljavci kot obiskovalci kažejo izjemen porast ozaveščenosti o tem, kako zelo pomemben je MOS za slovensko gospodarstvo. Podjetja in institucije se vedno bolj zavedajo pomembnosti sejmov za njihovo uspešno sodelovanje. Zato si na Celjskem sejmu vsako leto prizadevajo, da bi MOS približali še širšemu krogu razstavljavcev in za obisk navdušili še več obiskovalcev. 
Prisrčno vabljeni na 54. MOS med 14. in 18. septembrom na Celjski sejem – doživetje zabave, cenejših in pametnih nakupov ter številnih novih idej, kako si olajšati delo in kje privarčevati.

Naročena vsebina