december 19, 2019

Vrata v Šmarju odprla Hofer in DM

V Šmarju pri Jelšah sta danes vrata odprli trgovini Hofer in DM. Zgradilo ju je slatinsko podjetje GIC gradnje, trgovca bosta imela prostore v najemu. Trgovini sta prinesli 18 zaposlitev.

Cilj je bil trgovini odpreti še pred božičem, kar jim je uspelo. (Foto: Radio Štajerski val)

Novi trgovini sta zrasli ob glavni cesti pri ribnikih – v poslovni coni Šmarje zahod, Hofer je dobil 1.620 kvadratnih metrov neto uporabnih površin, DM—Drogeriemarkt pa okoli 600 kvadratov. Direktor podjetja GIC gradnje Ivan Cajzek ob odprtju 3,3 milijone evrov vredne naložbe ni skrival zadovoljstva, saj so obe trgovini uspeli postaviti v razmeroma kratkem času in ju odpreti še pred božično-novoletnimi prazniki:

Kupci veseli nove ponudbe
Iz DM-a so nam sporočili, da bo njihova nova trgovina dala šest novih delovnih mest. V Hoferju bo 12 zaposlenih, med njimi so nekateri v podjetju že dlje časa, drugi so službo dobili na novo. Sporočili so nam še, da je trgovina v Šmarju pri Jelšah njihova 87. v Sloveniji. Lokalni kupci novo trgovsko ponudbo v kraju pozdravljajo: 

V novem trgovsko-poslovnem središču je sicer za gradnjo na voljo še polovica zemljišč, ki jih bodo po napovedih Cajzka prav tako poskušali napolniti s trgovsko–poslovnimi vsebinami. Prostora je še za dve do tri trgovine, pravi Cajzek, in njihovo izgradnjo napoveduje v prihodnjem letu ali dveh. (SP, AD)

Podobne vsebine:
V Šmarju še letos Hofer in DM

Galerija slik