februar 3, 2022

ISKRA MESECA JANUARJA o debatah med vožnjami s Prostoferjem

Dobili smo ISKRO MESECA JANUARJA na Štajerskem valu. Poslušalci ste v naši akciji Iskra tedna vsak teden izbrali izjavo, ob kateri se je iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskrilo. Tako smo dobili štiri iskre tedna. Med vsemi zmagovalkami je največ vaših glasov šlo v Slovenske Konjice, vozniku prostovoljcu v projektu Prostofer, Ivanu Mehletu. Njegova izjava je dobila naziv ISKRA MESECA januarja.

Izjava Ivana Mehleta je v januarju dobila največ vaših glasov in postala iskra meseca.

V uredništvu Štajerskega vala vsak teden med vsemi izjavami naših sogovornikov, ki jih slišite v našem radijskem etru in na naši spletni strani, izberemo tri finalistke, izjave, ki so bodisi posebej navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa celo razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile. Vi med njimi z glasovanjem na naši spletni strani in v radijskem etru določite zmagovalno iskro tedna.

V prvem mescu leta 2022 so naziv iskra tedna dobile štiri izjave. To so bile izjave Konjičana, voznika prostovoljca v projektu zagotavljanja brezplačnih prevozov Prostofer, Ivana Mehleta, o čem največrat tečejo debate med vožnjo, ustanoviteljice in vodje Akademije vrednot Lumia Simone Lečnik Očko, o izvirnosti voščil, v. d. strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje, zdravnika prof. dr. Radka Komadine o dolgem boju s koronavirusom ter pesnika, pisatelja, dramatika in scenarista Ferija Lainščka o tem, zakaj piše o ljubezni. Prisluhnete jim lahko TUKAJ.

Prešteli smo vse vaše glasove in največ jih je dobila izjava Ivana Mehleta, ki je tako postala ISKRA MESECA JANUARJA:



Konjičana je po osvojitvi naziva iskre meseca poklical Silvester Javornik:



Glasovanje v akciji našim poslušalcem prinaša tudi lepe nagrade pokrovitelja akcije, blagovne znamke Iskra, podjetja Ahac. Mesečno nagrado v januarju, konvektorski grelnik Iskra, je žreb namenil Ivanu Sodinu iz Šmarja pri Jelšah. Čestitke!

Za novo iskro tedna boste lahko glasovali od petka, še do 20. februarja pa je odprto glasovanje za ISKRO LETA 2021. 12 izjav imamo, prisluhnite in glasujete TUKAJ.