junij 7, 2023

ISKRA TEDNA: Vsak lahko najde dve uri na teden za športno aktivnost

Izbrali ste novo iskro tedna na Štajerskem valu. Med tremi izjavami je največ vaših glasov dobila izjava osebnega trenerja, Šentjurčana Urha Toplaka.

Urh Toplak je izrekel prvo junijsko iskro tedna. (Foto: Štajerski val)

Zmagovalno iskro tedna ste med tremi finalnimi izjavami izbrali poslušalci, z glasovanjem na naši spletni strani in v našem radijskem etru.

V Tednu slepih in slabovidnih, ki ga vsako leto obeležujemo prvi teden junija, smo se pogovarjali s Celjanom Sebastjanom Kamenikom iz Združenja prijateljev slepih Slovenije. Njegova izjava o tem, kako se naj obnašamo do slepih, je bila prva finalistka za iskro tedna. Glasovali ste lahko tudi za izjavo gostje našega zadnjega Vip petka, Dolenjke, pevke Ansambla Saša Avsenika Lucije Selak o tem, kaj jo osrečuje in kaj ceni. Tretja finalistka je bila športno obarvana. Pred našim 6. Afroditinim tekom v Rogaški Slatini smo na drugi jutranji kavi gostili osebnega trenerja, Šentjurčana Urha Toplaka iz Fit by Urh. V izjavi, ki se je potegovala za vaše glasove, je spregovoril o motivaciji in športni aktivnosti.

Največ vaših glasov je dobila izjava osebnega trenerja, Šentjurčana Urha Toplaka, ki je spregovoril o motivaciji in športni aktivnosti. Ta izjava je postala ISKRA TEDNA:

Ta izjava se poteguje še za iskro meseca junija. Nove tri finalne iskre pa boste lahko izbirali od petka.