oktober 27, 2021

ISKRA TEDNA izjavi o spoštovanju dela in delavcev

Imamo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat ste največ glasov namenili izjavi slatinskega podjetnika.

Tokrat je največ vaših glasov prejel slatinski podjetnik Ivan Cajzek.

Tri izjave so se potegovale za vaše glasove. Prvo je izrekel direktor in lastnik podjetja GIC Gradnje iz Rogaške Slatine Ivan Cajzek. Spregovoril je o problematiki pomanjkanja delavcev v deficitarnih poklicih. Za vaše glasove se je potegovala tudi izjava likovnika Matjaža Duha. Z umetnikom in profesorjem na Pedagoški fakulteti Univerze v Mariboru smo se pogovarjali ob robu slikarske kolonije Pomona. Zaupal nam je, kako se lahko z umetnostjo spozna prav vsak. Za naziv iskre tedna se je z izjavo, da ima laž kratke noge, potegoval tudi detektiv iz Detektiv biroja, Rogatčan Dušan Poslek, ki smo ga gostili minuli ponedeljek na drugi jutranji kavi.

Največ vaših glasov je tokrat prejela izjava Ivana Cajzeka:

 

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskre meseca oktobra.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, ročni mešalnik, namenil Ani Marovšek iz Vitanja. Čestitke!

V našem uredništvu že zbiramo najbolj iskrive izjave tega tedna, za iskro tedna boste lahko glasovali od petka.