februar 9, 2022

ISKRA TEDNA: Ko vaščani premagajo meščane

Borut Bevc, lokostrelec iz Šentvida pri Grobelnem, je izrekel iskro minulega tedna na Štajerskem valu. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru.

Borut Bevc je lokostrelec, ki je ekipi pomagal do naslova državnih prvakov.

Za vaše glasove so se tudi tokrat potegovale tri finalne izjave. Lokostrelec, član Društva Šentlok iz Šentvida pri Grobelnem, Borut Bevc je po osvojitvi naslova absolutnih ekipnih državnih prvakov z golim lokom spregovoril o občutkih ob zmagoslavju, svobodni kulturni ustvarjalec Žiga Medvešek, letošnji prejemnik priznanja Celjske zvezde, je z zanimivim citatom nakazal, kako lahko v trenutni situaciji ponovno oživimo ljubiteljsko kulturo, Slavica Strniša s Kmetije Strniša na Podplatu ter branjevka na slatinski tržnici, pa je v naši anketi povedala, kaj bi z denarjem, če bi ona osvojila milijone na Eurojackpotu.

Največ vaših glasov je tokrat prejela izjava Boruta Bevca in postala iskra tedna:

Ta iskra tedna se bo potegovala tudi za naziv iskra meseca februarja.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, električni kalorifer Iskra, namenil Mojci Fajs iz Rogaške Slatine. Čestitke!

Spomnimo vas, da še vedno poteka glasovanje za ISKRO LETA 2021 na Štajerskem valu. 12 finalistkam lahko prisluhnete TUKAJ.