januar 24, 2024

ISKRA TEDNA: Od Pohorca ne boš odšel žejen in lačen domov!

ISKRO TEDNA, najbolj iskrivo izjavo prejšnjega tedna na Štajerskem valu, je izrekla zvezda pohorske komedije Je kir ke riku? Stanka Macuh. Prepričala vas je z izjavo o tem, kakšni so Pohorci.

Dobrovoljna zvezda pohorske komedije Stanka Macuh je tokratna prejemnica naziva iskra tedna.

Tri iskrive izjave so se potegovale za vaše glasove. Prva je bila izjava zdravnice Barbare Hudournik, koordinatorke donorskega centra Splošne bolnišnice Celje, ki je bila naša sogovornica v oddaji Vpogled. Njena izjava je bila o darovanju organov.

V VIP petku smo minuli teden pred mikrofonom gostili Stanko Macuh iz Draže vasi v občini Slovenske Konjice. Mnogi ste jo v zadnjih mesecih spoznali v vlogi Trezike v pohorski komediji Je kir ke riku?. Filmska uspešnica je polnila in še polni kino dvorane in kulturne domove v naših krajih. Stankina izjava o tem, kakšni so Pohorci, je bila druga finalistka.

Glasovali ste lahko tudi za izjavo Katje Sinkovič s Kmetije Sinkovič v Vrenski Gorci. Katja, ki je članica Zveze slovenske podeželske mladine, se bo skupaj z ostalimi člani predstavljala na letošnjem Agritechu – strokovnem sejmu kmetijske in gozdarske mehanizacije, ki bo v začetku februarja na celjskem sejmišču. V našem izboru lahko glasujete za njeno izjavo o izkušnji, ko je postala mlada prevzemnica kmetije.

Največ vaših glasov je prejela izjava Stanke Macuh in dobila naziv ISKRA TEDNA:

Ta izjava se zdaj poteguje še za naziv iskre meseca januarja.