junij 2, 2021

ISKRA TEDNA: Izkušnje in mladost se morajo pomešati

Dobili smo novo ISKRO TEDNA na Štajerskem valu. Med najbolj iskrivimi izjavami na našem radiu in na naši spletni strani jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etruTokrat je šel naziv v Rogatec, največ vaših glasov je prejela Majda Kramberger.

Poslušalci ste največ glasov tokrat namenili Rogatčanki Majdi Kramberger. (Foto: ŠV, osebni arhiv)

Tudi tokrat ste lahko izbirali med tremi izjavami finalistkami. Prvo je izrekla gostja našega nedeljskega srečanja in avtorica knjige Druga žena Alenka Kesar. Spregovorila je o novih priložnostih in zreli ljubezni. Druga izjava, za katero ste lahko glasovali, je bila izjava dramaturginje Hiše kulture Celje Nuše Komplet Peperko o tem, zakaj ona bere knjige. V preteklem tednu smo se spomnili na dan mladosti, ki so ga nekoč praznovali 25. maja. Ob tej priložnosti smo se pogovarjali z Rogatčanko Majdo Kramberger, ki je v svoji izjavi poudarila pomen povezovanja mladih in starejših.

Največ glasov ste namenili izjavi Majde Kramberger:

Ta iskra tedna se poteguje še za naziv iskra meseca maja.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, mini kontaktni žar, namenil Danijelu Videmšku iz Rogatca. Čestitke!

V našem uredništvu pa že zbiramo izjave, ob katerih se najbolj iskri v tem tednu. V petek odpiramo glasovanje za iskro tega tedna.