januar 19, 2023

VPOGLED: Na vrhu lestvice so podjetniki

V tokratnem Vpogledu smo preverili, kateri ljudje s Kozjanskega in Obsotelja so najvplivnejši. Lestvico je sestavil spletni portal Kozjansko.info. Povsem na vrhu lestvice je pet podjetnikov.

Na lestvico so uvrstili 50 posameznikov. Kdo je povsem na vrhu?

Portal Kozjansko.info je sestavil lestvico najvplivnejših s Kozjanskega in Obsotelja, nanjo je 5-članska komisija uvrstila 50 posameznikov. Kakšni so kriteriji, zakaj je bilo sestavljanje lestvice za minulo leto še posebej zahtevno, kdo je povsem na vrhu, kako visoko so politiki ter ali so med vplivnimi tudi na primer kulturniki in športniki? O tem je Anja Deučman spregovorila z urednikom portala Rokom Čakšem. Prisluhnite v spodnjem posnetku.



Celotno lestvico najdete TUKAJ.

Oddaja VPOGLED, v kateri z gosti podrobneje pogledamo na aktualne teme z različnih področij, od politike in gospodarstva do zdravja in drugih področij, je na sporedu na Radiu Štajerski val vsako sredo, po 18. uri.

Uredništvo informativnega programa radia Štajerski val je prejelo stanovsko pohvalo Čuvaj za serijo oddaj Vpogled. "Gre za radijsko oddajo, ki globalne in nacionalne teme poglobljeno prenaša v lokalno okolje. Teme obravnava z lokalnimi gosti ali konkretnimi primeri. Tovrstno žlahtno lokalno novinarstvo žal ni več pogosto," je zapisala porota.