april 10, 2023

CENTRI MEDICINSKE PEDIKURE AN.NIKA

V Celju odprli nove, večje prostore celjskega centra medicinske pedikure AN.NIKA

Ste že obiskali katerega od centrov medicinske pedikure AN.NIKA? V Celju, v stavbi Celeiapark na Aškerčevi 14, so pred dnevi odprli nove, večje prostore njihovega celjskega salona, ki je bil tudi prvi center medicinske pedikure AN.NIKA v Sloveniji. Centre AN.NIKA najdete v Celju, Krškem, Novi Gorici in Mariboru.

Vida Ozis, ustanoviteljica podjetja medicinske pedikure AN.NIKA, logoterapevtka, izkušena pedikerka in strokovnjakinja za reševanje vraščenega nohta

V centrih medicinske pedikure AN.NIKA strokovno poskrbijo za vaša stopala

Vida Ozis, ustanoviteljica podjetja medicinske pedikure AN.NIKA, logoterapevtka in pedikerka z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim strokovnim znanjem je specialistka za reševanje vraščenega nohta. Svojo samostojno poslovno pot je začela pred več kot petnajstimi leti v majhnem prostoru, na zgolj treh kvadratnih metrih. Pred leti je ustanovila tudi prvo franšizno podjetje za medicinsko pedikuro v Sloveniji. Tako so doslej, poleg salona v Celju, v podjetju AN.NIKA odprli že 3 franšize na področju medicinske pedikure - v Krškem, Novi Gorici in Mariboru, v katerih Vida Ozis predaja naprej svoje bogato znanje in izkušnje. Tako vsi centri AN.NIKA delujejo povezano in po enakih metodah dela.  

»Za naša stopala, ki nas vse življenje nosijo pa svetu, moramo skrbeti skozi vse leto, ne le pred poletjem, preden obujemo odprte čevlje. Poleg nege je pomembna je tudi pravilna izbira obutve, občasen obisk pedikerja pa nas lahko reši pred morebitnimi težavami s stopali. Najpogostejše so, po besedah naše sogovornice, izkušene pedikerke in ustanoviteljice centrov medicinske pedikure AN.NIKA Vide Ozis, vraščeni nohti in glivična spremembe. Glivice na stopalih naj bi bremenile vsakega drugega prebivalca Slovenije.«

V podjetju AN.NIKA dopolnjujejo svoj nabor storitev tudi z lastnimi izdelki za nego stopal in nohtov.

Vodilni na področju medicinske pedikure v Sloveniji
V centrih AN.NIKA dopolnjujejo svoj nabor storitev tudi z lastnimi izdelki, pred kratkim so lansirali serijo izdelkov za nego nog in nohtov pod blagovno znamko AN.NIKA
Vida Ozis je še posebej ponosna na njihove izdelke za nego nog in nohtov, saj jih doslej v Sloveniji še ni bilo. Izdelki so v celoti razviti in proizvedeni v Sloveniji, v sodelovanju s strokovnjaki s področja farmacije in kemije. Vido pa še posebej veseli, da je vodja razvoja Vidina hči, po izobrazbi diplomirana kemičarka Nika Ozis. Vse izdelke lahko najdete v salonih AN.NIKA ali na spletni strani www.annika.si.

Mati in hči, Vida in Nika Ozis, v skupni poslovni zgodbi AN.NIKA (Foto A.Purg)

Razvoj lastne medicinske nohtne sponke AN.NIKA
Leto 2022 je medicinsko pedikuro AN.NIKA zaznamoval še en dosežek. Inovacija pri reševanju vraščenega nohta, to je medicinska nohtna sponka AN.NIKA, ima oznako CE in je registriran medicinski pripomoček. Zaupajo jim tudi zdravniki, saj k njim pošiljajo svoje paciente z vraščenimi nohti, kar je tudi potrditev, da delajo strokovno in uspešno.

»V centrih medicinske pedikure AN.NIKA uporabljamo lastne inovativne metode za najučinkovitejše reševanje vraščenih nohtov, glivičnih obolenj, kurjih očes in otiščancev ter trde kože na petah. Z našim celovitim pristopom, lastnimi izumi, kot je medicinska nohtna sponka, ter najkvalitetnejšimi izdelki za nego lahko odpravimo vaše težave s stopali in nohti.«

Pred dnevi so odprli še nekoliko razširjene prostore svojega celjskega salona v prostorih Celeiaparka, kjer so svojo dejavnost tudi pričeli. Ob odprtju se je Vida Ozis s svojo ekipo ponosno ozrla nazaj, na prehojeno pot. Še bolj smelo pa zre v prihodnost, saj se je v zgodbo aktivno vključila tudi hči Nika, ki se je izobraževala s področja kemije in tako že sedaj s svojim strokovnim znanjem dopolnjuje Vidino znanje in izkušnje. Skupaj z ekipo imata velike načrte, razmišljata tudi o salonu v Ljubljani.

Vida Ozis s svojo ekipo v razširjenem salonu AN.NIKA, od otvoritvi v Celju. Še več utrinkov s svovesnega odprtja najdete v galeriji.

Centre medicinske pedikure AN.NIKA lahko kontaktikrate prek spletne strani, na e-mail info@annika.si ali pa jih kar obiščete v Celju, Krškem, Novi Gorici ali Mariboru.

Naročena vsebina