januar 12, 2023

Doslej že dvakrat podelili naziv ISKRA LETA

Pred vrati je novo glasovanje, za iskro leta 2022

Na Radiu Štajerski val vsak teden zbiramo najbolj iskrive misli, izstopajoče izjave, izrečene v radijskem programu, ki se nas na poseben način dotaknejo, na kaj opomnijo, nas nasmejijo ali pa morda celo razjezijo.

Doslej smo po vašem izboru že dvakrat podelili naziv ISKRA LETA , ponovno bomo ta naziv podelili na dogodku, 1. marca. Glasovanje se prične v prihodnjih dneh

Uredništvo vsak teden izbere tri izjave, med katerimi nato radijski poslušalci in obiskovalci spletne strani stajerskival.si z glasovanjem določijo ISKRO TEDNA, izjavo, ob kateri se najbolj iskri.  

Radijski izbor ISKRA TEDNA na Štajerskem valu je nastal v času korone, ko so besede dobile še večjo težo, nadaljuje pa se tudi letos. Vsak teden lahko poslušalci in obiskovalci spletne strani stajerskival.si glasujejo za nove iskrive izjave, ki bodo morda postale ISKRE MESECA in se v začetku prihodnjega leta potegovale za naziv ISKRA LETA. Doslej smo že dvakrat podelili naziv ISKRA LETA. 
ISKRO LETA 2020 je izrekla Celjanka, srčna prostovoljka Jerneja Mastnak, ki je spregovorila o vedno aktualni tekmi – prijaznosti.
ISKRA LETA 2020: DARILA ŽE PRI AVTORJIH NAJBOLJ ISKRIVIH IZJAVISKRO LETA 2021 pa je izrekel priljubljeni duhovnik Martin Golob, ki je spregovoril o mašah in pici preko zooma, v času korone.
ISKRA LETA 2021 IZJAVA O SVETIH MAŠAH IN PICI PREK ZOOMA

Ponovno bomo naziv ISKRA LETA podelili marca letos, za leto 2022. O tem, katera izjava bo prejela ta laskavi naslov, pa boste s svojimi glasovi odločili vi; glasovanje se prične že v prihodnjih dneh. Partnerja izbora sta BZ ISKRA, podjetja Ahac, in Steklarna Rogaška, ki prispeva spominske plakete za finalne izjave, ki se potegujejo za naslov ISKRA LETA. 

Galerija slik