Izpostava Božičkove tovarne daril tudi na našem radiu

Postanite Božičkov pomočnik in polepšajte božično jutro kateremu od otrok is socialno šibkih družin

Ponosni in veseli smo, da je izpostava Božičkove tovarne daril, ki jo že osmo leto organizira Humanitarno društvo Enostavno pomagam, letos znova tudi na našem radiu. Če želite polepšati božično jutro otroku iz socialno šibke družine, vas vabimo, da nas obiščete in postanete Božičkov pomočnik.

Na naši smrečici lahko izberete poštni predal otroka, ki ga želite obdariti.

Na spletu in v živo
Božičkova tovarna daril je letos znova na spletu, kjer izberete poštni predal otroka, ki ga želite obdariti in višino donacije. Donirate lahko 20, 30 ali 40 evrov. V Humanitarnem društvu Enostavno pomagam bodo nato kupili darilo primerno spolu in starosti otroka in mu ga dostavili do božičnega jutra.
Božičkovo tovarno daril pa lahko obiščete tudi v živo, ob koncih tedna - od četrtka do sobote - v avli celjskega Planeta Tuš, kjer prav tako lahko izberete otroka in sami kupite darilo, ki mora vsebovati pet stvari: igračo ali družabno igro, nekaj sladkega, šolske potrebščine ali material za ustvarjanje, izdelek za osebno higieno in knjigo. Vse skupaj nato prinesete nazaj na stojnico Božičkove tovarne, kjer bodo člani društva darilo zavili.

Napotki, kako postati Božičkov pomočnik.

Vabimo vas, da Božičkov pomočnik postanete na našem radiu
Je pa še tretja pot, ki vas pripelje do naziva Božičkov pomočnik, to je, da obiščete izpostavo Božičkove tovarne daril na našem radiu. Tudi pri nas boste na smrečici lahko izbrali otroka, kupili 5 stvari, ki jih mora vsebovati darilo, nato pa vse skupaj prinesli nazaj k nam na radio, kjer bomo vaše darilo zapakirali v škatlo in predali na društvo Enostavno pomagam, kje ga bodo lepo zavili in poskrbeli, da bo prišlo na pravi naslov. Veseli bomo, če nas boste obiskali!


Kartice z imeni otrok, ki jim lahko polepšate praznike, so tudi na naši smrečici, v prostorih Radia Štajerski val, kamor vas prav tako vabimo.