marec 1, 2022

Radijska pustna patrulja je delila krofe

Na pustni torek smo na Štajerskem valu s pustnimi krofi, ki so jih spekli v šmarski Gostilni Krpan, razveselili številne kolektive v naših krajih. Naša pustna policijska patrulja je bila v Celju, Šentjurju, na Ponikvi, v Slovenskih konjicah, Šmarju pri Jelšah in Kozjem.

Varovanci Varstveno delovnega centra v Šmarju pri Jelšah so bili le ena od ekip, ki smo jih danes razveselili s pustnimi krofi. Zelo veseli so jih bili.(Foto: Štajerski val)

Ni pusta brez sladkanja s krofi. In mi smo v sodelovanju z Gostilno Krpan iz Šmarja pri Jelšah ob letošnjem pustu razveselili delovne kolektive, ki so se prijavili v našo akcijo.

V celjski bolnišnici smo obiskali otroški oddelek ter zaposlenim predali okoli 40 krofov. Prijaviteljica je bila Andrijana Jakob:

Na oddelku so se presenečenja zelo razveselili:



Vedno je posebej lepo razveseljevati v bolnišnici. 

Naša pustna policijska patrulja ter razigrani zapornik so krofe peljali tudi v Slovenske Konjice, tam so razveselili zaposlene v podjetju Baummüller Dravinja.
V Slovenskih Konjicah je krofe pomagal deliti celo razigrani zapornik.

Ustavili so se tudi v Vrtcu Ponikva, Jelka Ferlež je prijavila ekipo vzgojiteljic, ki pravijo, da si krofe vsekakor zaslužijo:



V Vrtcu na Ponikvi danes ni bilo vzgojiteljic, bili pa so na primer gusar, ananas in bolničarka.  

V Šentjurju so se s Krapanovimi krofi posladkali v Avto Krki in Merkur Voc trgovini.V podjetju Avto Krka so imeli naši policisti opraviti tudi s hudičkom. Ampak niso mu dovolili pojesti vseh krofov.


V trgovini VOC je prodaja kar lažje stekla, ko so se zaposleni okrepčali s Krpanovimi krofi. 

V Varstveno delovnem centru Šmarje pri Jelšah so našo pustno policijsko patruljo pozdravile številne pustne šeme, ki so se prav tako zelo razveselile krofov.


Šmarski VDC in pustne šeme. 

Tudi po Kozjem je patruljirala naša ekipa, Danijela Kunej nas je povabila. Čeprav je na dopustu, se je odločila razvesečiti svoje sodelavce v Estetu Kozje:



Z dopusta je svojim sodelavcem odepljala krofe. 

Zakaj pa so si krofe prislužili zaposleni v šentjurskem Vrtnarstvu Valner?



Mi vrtnarjem krofe, oni našim dekletom rožice.

Zelo lepo je razveseljevati na pustni torek. In tudi na Štajerskem valu smo doživeli lepa presenečenja. Med drugim so nas obiskali koranti, poslušalka Nevenka pa nam je prinesla doma pečene krofe. Foto utrinke današnjega pustnega dogajanja na našem radiu preverite v spodnji galeriji. (AD)

Galerija slik