september 15, 2023

Na 55. MOS-u v Celju: Ljudje še vedno cenijo osebni stik

V Celju je te dni živahno na celjskem sejmišču, kjer se na 55. Mednarodnem sejmu obrti in objetnosti - MOS predstavlja okoli 1000 domačih in tujih razstavljavcev in blagovnih znamk. Sprehodili smo se med razstavnimi prostori in pred mikrofon ujeli tako obiskovalce kot razstavljavce. Kaj pravijo?

Na MOS-u se že tradicionalno predstavljajo tudi državne institucije in njihove službe. (Foto: Štajerski val)

Letošnji 55. MOS na celjskem sejmišču je vrata odprl v sredo, s sejemsko ponudbo in pestrim spremljevalnim programom, tako strokovnim kot bolj sproščenim, pa vabi še do nedelje. Na drugi sejemski dan smo se po sejmišču in med razstavnimi prostori sprehodili tudi mi. Obiskovalce smo med drugim povprašali, s kakšnim namenom so prišli. Takole so nam povedali: 


Veliko zanimanja obiskovalcev, zlasti mladih, je na razstavnem prostoru Slovenske policije, ki na sejmu vabi tudi v svoje vrste. (Foto: Štajerski val)

Kaj pa pravijo razstavljavci? Zakaj je, ob poplavi sodobnih orodij in različnih digitalnih kanalov za predstavitev lastne ponudbe oziroma storitev in pridobivanje strank, udeležba na sejmu še vedno dobra odločitev?


Tina in Uroš Golob na MOS-u predstavljata avtodome in mobilne hišice, ki jih izdelujejo v njunem podjetju GT Mobil. Mimogrede, v njunem avtodomu je bil tudi letos naš mobilni studio na Afroditinem teku v Rogaški Slatini. (Foto: Štajerski val)

55. MOS na celjskem sejmišču lahko obiščete še do nedelje. O tem, kaj ponuja, si lahko preberete TUKAJ, podrobnejši program in dodatne informacije pa najdete na spletni strani družbe Celjski sejem, TUKAJ. V spodnji galeriji si poglejte še nekaj sejemskih foto utrinkov. (NS)