september 4, 2023

MOS - že 55 let sejem vseh sejmov!

Ključna tema je trajnost

S ponosom napovedujemo prihajajoči 55. MOS – največji in najbolj tradicionalni sejem, ki že pet desetletij združuje razstavljavce iz različnih panog ter na enem mestu ponuja široko paleto ponudbe za dom, gradnjo, turizem in prosti čas. Sejem bo predstavil klasične segmente, kot so MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B2B in MOS PLUS.

55. MOS bo na celjskem sejmišču med 13. in 17. septembrom. (Foto: Celjski sejem)

Ključna tema letošnjega dogodka je trajnost. Obiskovalci bodo dobili priložnost, da spoznajo in preizkusijo različna e-prevozna sredstva – od e-koles do avtomobilov. Podprli bomo tudi Evropski teden mobilnosti s kampanjo »S kolesom na MOS«.

Poleg tega se bo na enem mestu združila pestra ponudba za dom, gradnjo, prosti čas in zdravo prehrano. Prisotna bo tudi slovenska modna industrija, ki bo poskrbela za zabavo in razvedrilo. Obrtniki bodo predstavili številne poklice in rokodelske delavnice, kar bo še posebej privlačno za osnovnošolce in srednješolce, ki raziskujejo svojo poklicno prihodnost.
MOS je največji dogodek družbe Celjski sejem. (Foto: Celjski sejem)

MOS bo prav tako gradil most med gospodarstvom in znanostjo. Predstavljeni bodo inovativni dosežki in uspešni primeri sodelovanja med znanostjo in gospodarstvom, vključno s področji elektronike, robotike, energetike, biotehnologije in vesoljske tehnologije. Pomembna pozornost bo namenjena mladim raziskovalcem, obenem pa bodo obiskovalci lahko spoznali trende razvoja umetne inteligence.

Za tiste, ki jih zanima aktivno življenje, se bodo na MOS-u lahko podrobno seznanili s pohodništvom, kolesarjenjem, zimskimi, vodnimi in adrenalinskimi doživetji ter pridobili vpogled v nove možnosti za inovativne team buildinge. Poleg tega bodo razstavljavci predstavili področja wellnessa, zdraviliškega, kongresnega, kulturnega in dentalnega turizma, skupaj s segmentom kampinga in karavaninga.

Ministrstva bodo predstavila digitalne storitve in preobrazbo javnih ustanov, ki bodo omogočile lažje izvajanje spletnih storitev v okviru digitalne preobrazbe. Prikazani bodo tudi trendi digitalizacije v gospodarstvu, izobraževanju in povečanju digitalnih kompetenc prebivalstva.
MOS poleg bogate ponudbe razstavljavcev z najrazličnejših področij ter poslovnih srečanj prinaša tudi številna strokovna srečanja in predavanja. (Foto: Celjski sejem)

Največja poslovno-sejemska prireditev v Sloveniji in širši regiji bo potekala med 13. in 17. septembrom, vsak dan od 9. do 18. ure (v nedeljo od 9. do 17. ure).

Ne zamudite priložnosti, saj trenutno v spletni trgovini poteka akcija 1 + 1 GRATIS. Za dostop kliknite TUKAJ.

Akcija velja le v predprodaji.

Naročena vsebina