POČITNICE NA RADIU

Postani radijski voditelj za en dan

POČITNICE NA RADIU? Šolarji in šolarke, ste za en počitniški izziv? Bi želeli sodelovati pri vodenju jutranjega programa na Štajerskem valu?

Vabljeni zgovorni in izzivov željni šolarji in šolarke, prijavite se z geslom »POČITNICE NA RADIU«. S seboj povabite dedka, babico, teto, strica, mamico ali očka, Skratka, nekoga, ki ga ni strah mikrofona.

Vabljeni zgovorni in izzivov željni šolarji in šolarke, prijavite se na e-naslov info@stajerskival.si z geslom »POČITNICE NA RADIU« in z malo sreče za eno jutro postanite naši sodelavci. S seboj pa povabite še koga od vaših najbližjih: babico, dedka, teto, strica, ... no, ali pa kar mamico ali očka. Uhh, to bo dvojni radijski izziv!Takole so se razigrani počitnikarji lani preizkusili kot radijski (so)voditelji.
Preveri TUKAJ, kako so se imeli in kako odlični so bili. Morda zamika tudi tebe. Pa kar hitro se prijavi, da ne zamudiš priložnosti od blizu videti, kako nastaja radijski program. In pri tem seveda tudi aktivno sodelovati. Veselimo se tvoje družbe!

Počitnice na radiu podpira tudi Dr. Harvey Bosa Noga, kjer dobite najboljše šolske copate in copate za doma. Vse sodelujoče čaka presenečenje!