december 13, 2021

Dobrodelna Misija človek pri našem radiu - vabljeni k pomoči

Radijci se vedno radi pridružimo kakšni dobrodelni akciji in tako pokažemo svojo solidarnost. Tudi jutri bo tako, ko se bodo na našem radiu ustavili prostovoljci dobrodelnega projekta Misija človek. Pridružite se tudi vi in pomagajte polepšati praznike ljudem v stiski.

Prostovoljci dobrodelnega projekta Misija človek bodo jutri med 17. in 19. uro hrano , sanitetni material in higienske potrebščine zbirali na stojnici na parkirišču našega radia. (Foto: FB Dobrodelni projekt Misija človek)

Dobrodelni projekt Misija človek, katerega idejni oče in vodja je študent, Celjan Kristjan Veber je letos že peto leto. V teh letih so s pomočjo donacij dobrih ljudi uspeli zbrati za več kot 60.000 evrov hrane in potrošnega materiala, ki so ga v celoti darovali varnim hišam, zavetiščem in kriznim centrom v Sloveniji. Letošnji projekt so nadgradili, saj se bodo prostovoljci med 15. in 17. decembrom mladi podali na prav posebno misijo. Prepotovali bodo celotno Slovenijo, v upanju, da k sodelovanju v projektu povabijo čim več ljudi. Z dobrodelnimi akcijami, v katerih bodo zbirali material za otroke iz kriznega centra Palčica in Male hiše ter materinskega doma, za brezdomce in živali, želijo krepiti medsebojno solidarnost in širiti človeško toplino. Jutri bodo stojnico, kamor boste lahko prinesli hrano z daljšim rokom uporabe, sanitetni material in higienske potrebščine, hrano za živali in ostale stvari, postavili na parkirišču pred našim radiem. Med 17. in 19. uro. Veseli bodo, če se boste oglasili in kaj prispevali. Sicer pa sta se Kristjanom Vebrom to jutro pogovarjala Davor in Nina. Prisluhnite jim v spodnjem posnetku. (NS)




Če boste prostovoljce jutri zamudili pred našim radijem, jih morda ujamete na kateri drugi lokaciji.