marec 3, 2022

ISKRA MESECA FEBRUARJA 12-letni junakinji 3. nadstropja

Dobili smo ISKRO MESECA FEBRUARJA na Štajerskem valu. Poslušalci ste v naši akciji Iskra tedna vsak teden izbrali izjavo, ob kateri se je iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskrilo. Tako smo dobili štiri iskre tedna. Med vsemi zmagovalkami je največ vaših glasov prejela 12-letna Hana Hafner. Njena izjava je dobila naziv ISKRA MESECA februarja.

Med štirimi izjavami, iskrami tedna, je največ vaših glasov v februarju dobila izjava Hane Hafner, članice Inštituta Zlata pentljica.

V uredništvu Štajerskega vala vsak teden med vsemi izjavami naših sogovornikov, ki jih slišite v našem radijskem etru in na naši spletni strani, izberemo tri finalistke, izjave, ki so bodisi posebej navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa celo razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile. Vi med njimi z glasovanjem na naši spletni strani in v radijskem etru določite zmagovalno iskro tedna.

V februarju so naziv iskra tedna dobile štiri izjave. To so bile izjave lokostrelca, člana Društva Šentlok iz Šentvida pri Grobelnem, Boruta Bevca o občutkih po osvojitvi naslova absolutnih ekipnih državnih prvakov z golim lokom, strokovnjakinje za javno nastopanje in komuniciranje Polone Požgan o tem, kako v teh časih izboljšati komunikacijo, 12-letnice, ki se bori z možganskim tumorjem, Hane Hafner, o tem, kako lahko mi pomagamo vsem, ki se borijo s hudimi boleznimi, ter ravnatelja Gimnazije Celje Center Gregorja Deleje ob zmagi celjskih dijakov na EMI 2022. Prisluhnete jim lahko TUKAJ.

Prešteli smo vse vaše glasove in največ jih je dobila izjava Hane Hafner, ki je tako postala ISKRA MESECA FEBRUARJA:

12-letno Hano, članico Inštituta Zlata Pentljica, je po osvojitvi naziva iskre meseca poklicala Jasmina Levičar:

 

Hanina izjava bo konec leta tudi med 12 iskrami meseca, ki se bodo potegovale za iskro leta 2022.

Glasovanje v akciji našim poslušalcem prinaša tudi lepe nagrade pokrovitelja akcije, blagovne znamke Iskra, podjetja Ahac. Mesečno nagrado v januarju, indukcijsko kuhalno ploščo Iskra, je žreb namenil Barbari Grgin Škrabl iz Rogaške Slatine. Čestitke!