december 20, 2022

VELIKA PRAZNIČNA HUMANITARNA AKCIJA TERM OLIMIA IN TERM TUHELJ

200 daril za 200 otroških nasmehov

Praznični čas prinaša veselje in upanje. To je čas ljubezni, nasmehov in dobrih dejanj. Ker se ob koncu leta veselimo vsega dobrega, kar smo doživeli, in kar nas čaka v novemu letu in ker je veselje še lepše, ko ga delimo, so se v Termah Olimia in Termah Tuhelj odločili, da bodo praznike polepšale z božičnimi darili otrokom, ki živijo v slabših socialnih razmerah.

Terme Olimia in Terme Tuhelj bodo otrokom, ki živijo v slabših socialnih razmerah, polepšale praznični čas s prazničnim darilom

V Termah Olimia in Termah Tuhelj je tako prejšnji teden potekala velika praznična humanitarna akcija, v kateri so pripravili 200 daril za otroke iz socialno ogroženih družin - 100 v Termah Olimia in 100 v Termah Tuhelj.
V Termah Olimia so se povezali z Društvom materina dušica – Malo hišo na Pilštanju, zatočiščem za otroke in mladostnike iz družin v stiski, in Centrom za socialno delo Celje – enoto Šmarje pri Jelšah. Slednja bo poskrbela, da bodo darila v prihodnjih dneh prejeli otroci iz lokalnega okolja, v Mali hiši na Pilštanju pa bodo z darili obdarili otroke, ki bodo praznike zaradi takšnih in drugačnih razlogov morali preživeti v varnem objemu Male hiše in njenih ustanoviteljev.
V Termah Tuhelj pa so se povezali z lokalnimi šolami in vrtci iz okolice Velikega Trgovišća, Tuhlja, Krapinskih Toplic in Klanjca ter zbrali 100 otrok iz socialno ogroženih družin, da bi jim vsaj malo polepšali posebne dni.

Vsa darila so zapakirali na predbožičnem druženju, kjer so vsi zaposleni skupaj zavili darila, se družili in z veseljem sodelovali pri tej akciji.

Terme Olimia in Terme Tuhelj so tako na prav poseben način povezale dobrodelnost in povezovanje zaposlenih, ki so izrazili veliko navdušenje nad takšnimi pobudami in na samem dogodku razmišljali že o naslednjem letu in idejah, kako bi se lahko še bolj aktivno vključili in pomagali celo pri izdelavi daril za otroke.

Če je darilo lepo zavito in ga krasi še lepa pentlja, je veselje ob razvijanju in odpiranju darila še toliko večje.

»Terme Olimia in Terme Tuhelj že od nekdaj skrbijo za lokalno skupnost. Verjamemo, da je to dolžnost vsakega družbeno odgovornega podjetja in nam je tudi v veliko veselje. Vsi, tako posamezniki kot tudi podjetja, lahko z majhnimi gestami naredimo velike korake in prispevamo k boljši družbi ter lepšem vsakdanu. Poleg tega smo z akcijo zavijanja daril naši zaposleni preživeli kakovosten čas in dobili priložnost, da se med seboj povežemo z dobrim dejanjem,« še pravijo v Termah Olimia in Termah Tuhelj.

V veliki praznični humanitarni akciji Term Olimia in Term Tuhelj so otrokom iz socialno ogroženih družin razdelili 200 daril.

 

Galerija slik