november 15, 2019

V Celju erotični festival, ne več sejem erotike

Na Celjskem sejmišču so v pričakovanju že tradicionalno najbolj vročega dogodka leta. Sejem sLOVErotika se je lani v enajsti izvedbi poslovil in se preobrazil v mednarodni erotični festival Eroticland. Organizatorji obljubljajo povsem drugačno, bolj pestro in zanimivo dogajanje kot doslej.

Organizatorji obljubljajo povsem drugačno, bolj pestro in zanimivo dogajanje kot doslej. (Foto: Eroticland)

Vstopnice v prodaji od septembra
V družbi Celjski sejem so tokrat k sodelovanju povabili ekipo podjetja Temma-X iz Ljubljanje, ki ima bogate izkušnje z organizacijo velikih dogodkov in koncertov. Kot je povedala vodja projekta Katja Goršek, so se odločili, da je čas za spremembo:



Eroticland bo 29. in 30. novembra, odprt bo od 18. do 2. ure zjutraj. Vstopnice so v prodaji že od konca septembra. Za enodnevno vstopnico boste odšteli 22 oziroma 32 evrov, odvisno od tega, kaj vključuje.

Prihajata Penetrator 3 in Rdeča kapica z gozdarji
Koncept erotičnega dvodnevnega dogajanja na Celjskem sejmišču, ki bo 29. in 30 . novembra, je povsem drugačen kot doslej, pravi Roman Fileš iz Temma-x in razlaga:



Na mednarodnem erotičnem festivalu, ki bo v hali L, bo 9 prizorišč. Marsikaj se bo dogajalo, Fileš izposavlja le delček:



Program Eroticlanda je novinarjem predstavil Roman Fileš iz podjetja Temma-x.

Organizatorji so v goste sicer povabili prepoznavna svetovna imena porno industrije, med drugim Italijana Rocca Siffredija, ki je v svoji karieri nastopal v več kot 1.300 filmih za odrasle. Podrobnejši program in seznam nastopajočih najdete TUKAJ. (NS)