april 14, 2021

KAKO DO FRANŠIZE ZA MEDICINSKO PEDIKURO IN VHO METODO

Vida Ozis, ustanoviteljica najsodobnejših centrov medicinske pedikure An.nika v Celju, Krškem in Novi Gorici,  je ena najuspešnejših pedikerk v Sloveniji, ki z uporabo medicinske VHO sponke učinkovito reši vsak, še tako zahteven primer vraščenega nohta. Vida Ozis je strokovnjakinja za medicinsko pedikuro, specializirana za zdravljenje vraščenih nohtov z medicinsko VHO sponko, za katero je tudi ekskluzivna zastopnica za področje Slovenije ter Bosne in Hercegovine.
Najprej želi franšize razširiti v vse slovenske regije, zato vabi k sodelovanje vse zainteresirane za sodelovanje. Pogoj je medicinsko oziroma kozmetično predznanje.

Vida Ozis, ustanoviteljica najsodobnejših centrov medicinske pedikure An.nika in strokovnjakinja za medicinsko pedikuro, specializirana za zdravljenje vraščenih nohtov z medicinsko VHO sponko.

Vida Ozis na področju medicinske pedikure in zdravljenja vraščenih nohtov z medicinsko VHO sponko deluje že dobrih 15 let. Svoje znanje vsako leto nadgrajuje pri vrhunskih strokovnjakih s področja podologije na različnih pedoklinikah v tujini. Kot izjemno uspešna pedikerka se je Vida Ozis v tujini usposobila tudi za poučevanje kolegov pedikerjev in pedikerk na področju zdravljenja vraščenih nohtov z medicinsko VHO sponko.

»Z uporabo medicinske VHO sponke lahko učinkovito rešimo vsak, še tako zahteven primer vraščenega nohta. To trdim na podlagi večletnih dragocenih izkušenj ter strokovnih izobraževanj in usposabljanj, doma in v tujini. Resnično verjamem v v globalno VHO metodo z uporabo medicinske VHO sponke, zato tudi suvereno širim svojo franšizno mrežo ter z veseljem delim svoje znanje in izkušnje.« Vida Ozis, Annika

Vida Ozis je priznana terapevtka medicinske VHO sponke, usposobljena za poučevanje VHO metode in nege diabetičnega stopala, za kar se je izobraževala pri doc. dr. Vilmi Urbančič-Rovan, dr. med., je pa tudi logoterapevtka z mednarodno veljavno diplomo na področju logoterapije in eksistencialne analize. »Redna medicinska pedikura je nujna za ohranjanje zdravja stopal, saj pri tempu življenja, kot ga živimo danes, hitro pademo v rutino in nismo pozorni na manjše spremembe na stopalih, ki lahko s časom postanejo izredno boleče. Ne čakajte in že danes naredite prvi korak k zdravju svojih stopal,« pravi strokovnjakinja za medicinsko pedikuro Vida Ozis.
Vida Ozis na področju medicinske pedikure in zdravljenja vraščenih nohtov z medicinsko VHO sponko dela že dobrih 15 let.

»Redna medicinska pedikura je nujna za ohranjanje zdravja stopal, saj pri tempu življenja, kot ga živimo danes, hitro pademo v rutino in nismo pozorni na manjše spremembe na stopalih, ki lahko s časom postanejo izredno boleče. Ne čakajte in že danes naredite prvi korak k zdravju svojih stopal.« Vida Ozis, Annika

Vse več težav s stopali in vraščenimi nohti
Sodoben način življenja in dejstvo, da smo ves dan obuti, botruje temu, da ima čedalje več ljudi težave s svojimi stopali, bodisi zaradi neprimerne obutve, bodisi zaradi potenja. Najpogostejše težave so poleg vraščenega nohta kurja očesa in glivice ter diabetično stopalo, ki zahteva posebno nego.
Kako pogosto obiskati pedikerja?

Kakšno težavo za posameznika pomeni vraščen noht in kako ga zdravimo z VHO metodo?

Za dobro delo in uspešno rast podjetja je ključna prava ekipa. Vida Ozis s svojimi sodelavkami.

S franšizo podjetja An.nika delate zase, a niste sami, ob sebi imate zanesljivega partnerja
S svojimi bogatimi izkušnjami Vida Ozis ne pomaga le svojim strankam, ampak tudi svojim kolegom in kolegicam, pedikerjem in pedikerkam po vsej Sloveniji in širše. »Kdor se odloči za našo franšizo, lahko pričakuje vso našo podporo in nesebično deljenje svojih dolgoletnih izkušenje in vsega, kar znamo,« pravi Vida Ozis.
Kaj je torej prednost franšize podjetja An.nika in kdo se lahko zanjo poteguje?

Medicinska VHO sponka
Med mnogimi različnimi sponkami je VHO medicinska sponka med vodilnimi v Evropi in je podprta tako s strani University Hospital Erlangen kot tudi zdravnikov. VHO medicinsko sponko lahko namestimo slehernemu posamezniku, prav tako pri hudih primerih hipergranulacije in diabetikih. Najpomembneje pa je, da z namestitvijo VHO medicinske sponke odpravimo bolečino v samo nekaj dnevih v težkih primerih, sicer pa bolečina mine takoj po namestitvi. Lahko hodimo v službo, kar pomeni, da ni potrebnega bolniškega staleža, lahko pa smo tudi športno aktivni.

An.nika je vodilno podjetje na področju medicinske pedikure v Sloveniji. Odlikujejo jih strokovnost, močna ekipa, lastna metoda, prilagodljivost in celostna obravnava, solidarnost in izkušnje. Vse informacije glede možnosti pridobitve franšize najdete TUKAJ.

PROMOCIJSKO BESEDILO